Ο απολογισμός της Δημοτικής Αρχής για την διετία 2019-2021 Ο απολογισμός της Δημοτικής Αρχής για την διετία 2019-2021
Ας ξεκινήσουμε από τα θετικά. Είναι η πρώτη φορά που έχουμε απολογισμό της πρώτης διετίας μιας Δημοτικής Αρχής, από όσο θυμόμαστε τουλάχιστον . Θα... Ο απολογισμός της Δημοτικής Αρχής για την διετία 2019-2021

Ας ξεκινήσουμε από τα θετικά. Είναι η πρώτη φορά που έχουμε απολογισμό της πρώτης διετίας μιας Δημοτικής Αρχής, από όσο θυμόμαστε τουλάχιστον . Θα βοηθήσει στο να ανοίξει η συζήτηση για το τι έχει υλοποιήσει η νυν Δημοτική Αρχή κατά την διάρκεια του 1ου μέρους της θητείας της. Αλλά και στο τι δεν έχει υλοποιήσει, ενώ θα έπρεπε.

Είναι σίγουρο ότι οι Μεν και οι Δεν θα οργιάσουν στα Social Media και θα διαβάσουμε σήμερα κιόλας διάφορες γνώμες. Είναι χαρακτηριστικό του νησιού μας αλλά και γενικότερα της πατρίδας μας ο ξερολισμός στο κάθε τί. Ειδικά όταν αναλαμβάνουμε θέσεις εξουσίας. Τότε γίνεται το θαύμα, επέρχεται η επιφοίτηση του Αγ. Πνεύματος και μας κάνει πεφωτισμένους φωτεινούς παντογνώστες. Για αυτό άλλωστε έχουμε τα χάλια που έχουμε.

Η ΦΩΝΗ της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ δεν θα ακολουθήσει αυτή την τακτική και το σημειώνουμε, πριν γνωστοί γραφικοί τύποι αρχίσουν να μας ρωτάνε μέσω των Social Media. Κάθε σελίδα του απολογισμού θα διαβαστεί διεξοδικά και θα ασκηθεί η δέουσα καλοπροαίρετη κριτική υπέρ του συμφέροντος του νησιού που όλοι αγαπάμε, σελίδα προς σελίδα.

Αυτά προς το παρόν γιατί έχουμε πολύ διάβασμα όπως ελπίζουμε και όλοι εσείς. Σας παραθέτουμε τον Απολογισμό της Δημοτικής Αρχής σε μορφή FLIP.

error: Content is protected !!