Επεκτάθηκε σε άλλες 35 ΔΟΥ η εφαρμογή «Τα Αιτήματά μου» – Συνολικά φτάνουν πλέον τις 70 ΔΟΥ Επεκτάθηκε σε άλλες 35 ΔΟΥ η εφαρμογή «Τα Αιτήματά μου» – Συνολικά φτάνουν πλέον τις 70 ΔΟΥ
Επεκτείνεται από σήμερα η λειτουργία της ψηφιακής πλατφόρμας «Τα Αιτήματά μου» σε άλλες 35 ΔΟΥ και πλέον είναι συνολικά 70, με προοπτική το αμέσως... Επεκτάθηκε σε άλλες 35 ΔΟΥ η εφαρμογή «Τα Αιτήματά μου» – Συνολικά φτάνουν πλέον τις 70 ΔΟΥ

Επεκτείνεται από σήμερα η λειτουργία της ψηφιακής πλατφόρμας «Τα Αιτήματά μου» σε άλλες 35 ΔΟΥ και πλέον είναι συνολικά 70, με προοπτική το αμέσως προσεχές διάστημα να ενταχθεί το σύνολο των ΔΟΥ της επικράτειας.

Μέσω της πλατφόρμας ο φορολογούμενος ή ο εκπρόσωπός του μπορεί να υποβάλει το αίτημά του προς συγκεκριμένη Υπηρεσία της ΑΑΔΕ και για συγκεκριμένη Διαδικασία, γνωρίζοντας εκ των προτέρων τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, τα οποία μπορεί να επισυνάψει ηλεκτρονικά.

Επίσης μπορεί να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί την πορεία εξέλιξης του αιτήματος από την προσωπική του «θυρίδα» λαμβάνοντάς σε αυτή και την απάντηση της Υπηρεσίας.

Η υποβολή του αιτήματος ψηφιακά γίνεται μέσα από το https://myaade.gov.gr.

ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!