Τώρα κλέβουν και τα ρολόγια της ΕΥΔΑΠ Τώρα κλέβουν και τα ρολόγια της ΕΥΔΑΠ
Συχνότατες αν όχι καθημερινές έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό οι κλοπές των ρολογιών της ΕΥΔΑΠ. Κλοπές που για λίγα ευρώ προκαλούν τεράστια αναστάτωση στα... Τώρα κλέβουν και τα ρολόγια της ΕΥΔΑΠ

Συχνότατες αν όχι καθημερινές έχουν γίνει τον τελευταίο καιρό οι κλοπές των ρολογιών της ΕΥΔΑΠ. Κλοπές που για λίγα ευρώ προκαλούν τεράστια αναστάτωση στα θύματά τους. Η κλοπή του ρολογιού προϋποθέτει κλείσιμο της βάνας και δεκάδες σπίτια τον τελευταίο καιρό έχουν μείνει χωρίς νερό για μια μέρα ως και παραπάνω. Ο αριθμός των κλοπών που έχουν δηλωθεί μέχρι τώρα στην αστυνομία και την ΕΥΔΑΠ είναι αρκετά μεγάλος αλλά θα πρέπει να είναι ακόμα μεγαλύτερος αν αναλογιστούμε ότι μπορεί να έχουν γίνει κλοπές και από σπίτια παραθεριστών που μπορεί να μην το έχουν αντιληφθεί ακόμα.

Αυτό που προσπαθούμε να καταλάβουμε είναι η χρησιμότητα που μπορεί να έχουν τα ρολόγια πλέον του μετάλλου. Αν είναι έτσι θα είναι πιο εύκολο για τις διωκτικές αρχές να βρούνε λύσεις στο πρόβλημα επικεντρώνοντας την προσοχή τους στις εταιρείες του νησιού που αγοράζουν μέταλλα, καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να αστυνομευθεί και ειδικά στην παρούσα συγκυρία ένα νησί 96 τ.χιλ. ψάχνοντας κυριολεκτικά ψύλλους στα άχυρα.

Πάντως στην περίπτωση που κλαπεί το ρολόι σας θα πρέπει άμεσα να το δηλώσετε στην αστυνομία και στην συνέχεια στην ΕΥΔΑΠ, ώστε να μην χρεωθείτε την αντικατάσταση του ρολογιού ύψους περίπου 80 ευρώ. Λόγω του πλήθους των κλοπών τα συνεργεία της ΕΥΔΑΠ δουλεύουν ασταμάτητα.

Πέρα όμως από το κόστος αυτό που μετράει περισσότερο είναι η ταλαιπωρία που δυστυχώς είναι αναπόφευκτη.

error: Content is protected !!