Να υλοποιηθεί άμεσα το πάγιο αίτημα των δημάρχων Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη και Πειραιά για την κατασκευή νέου Σταθμού του Ηλεκτρικού (ΗΣΑΠ) στην Πειραιώς Να υλοποιηθεί άμεσα το πάγιο αίτημα των δημάρχων Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη και Πειραιά για την κατασκευή νέου Σταθμού του Ηλεκτρικού (ΗΣΑΠ) στην Πειραιώς
Στη Βουλή έφερε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και βουλευτής Β΄Πειραιά, Γ. Ραγκούσης το κοινό και πάγιο αίτημα των δημάρχων  Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη και Πειραιά... Να υλοποιηθεί άμεσα το πάγιο αίτημα των δημάρχων Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη και Πειραιά για την κατασκευή νέου Σταθμού του Ηλεκτρικού (ΗΣΑΠ) στην Πειραιώς

Στη Βουλή έφερε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και βουλευτής Β΄Πειραιά, Γ. Ραγκούσης το κοινό και πάγιο αίτημα των δημάρχων  Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη και Πειραιά για την κατασκευή  νέου Σταθμού του Ηλεκτρικού (ΗΣΑΠ) στην Πειραιώς.

Ο Βουλευτής Β’ Πειραιά  Γιάννης  Ραγκούσης, κατέθεσε σήμερα ως Αναφορά το κοινό αίτημα του δημάρχου Νίκαιας -Αγ. Ι. Ρέντη, κ. Γ. Ιωακειμίδη και του Δημάρχου Πειραιά, κ. Γ. Μώραλη  προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών για τη δημιουργία σταθμού του Ηλεκτρικού στη συμβολή Πειραιώς και Κηφισού.

 Με την κοινή επιστολή επαναφέρουν ένα παλιό αίτημα για την εξυπηρέτηση των κατοίκων του Ρέντη του Ν. Φαλήρου και του Μοσχάτου. Οι ίδιοι κρίνουν ότι με τη δημιουργία του Εμπορικού Κέντρου που κατασκευάζεται στην περιοχή αυτή, είναι μια καλή ευκαιρία να επαναφέρουν το αίτημα αυτό για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

    Τέλος, με την κοινή πρόταση τους, ζητούν  ο νέος σταθμός να φέρει το όνομα της μεγάλης Ελληνίδας ηθοποιού, Ειρήνης Παππά, γιατί σε κοντινή απόσταση (Πειραιώς 52) βρίσκεται ο θεατρικός χώρος της Ειρήνης Παππά στον οποίο και μετεγκαταστάθηκε η Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και ευελπιστούν για τη θετική ανταπόκριση του αρμόδιου Υπουργού.

Γιάννης Ραγκούσης
Βουλευτής Β’ Πειραιά
K.E. ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

error: Content is protected !!