Τελετή έναρξης του εκπαιδευτικού προγράμματος 2021-2022 του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών Τελετή έναρξης του εκπαιδευτικού προγράμματος 2021-2022 του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών
Την έναρξη του εκπαιδευτικού προγράμματος 2021-2022 του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών κήρυξε ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Άγγελος Συρίγος, με την ομιλία του με θέμα... Τελετή έναρξης του εκπαιδευτικού προγράμματος 2021-2022 του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών

Την έναρξη του εκπαιδευτικού προγράμματος 2021-2022 του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών κήρυξε ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Άγγελος Συρίγος, με την ομιλία του με θέμα «200 χρόνια… Τι σημαίνει για εμάς σήμερα;», κατά τη διάρκεια ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ).

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει σκοπό να εμπλουτίσει τη συνεχιζόμενη εκπαίδευση του υγειονομικού προσωπικού συνδυάζοντας την εμπειρία, την τεχνογνωσία, την εξειδικευμένη γνώση αλλά και τις ικανότητες και αξίες που άπτονται της ηθικής, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς.

Η έναρξη του εκπαιδευτικού προγράμματος συνδυάστηκε με τη διεξαγωγή ημερίδας της Μονάδας Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής (ΜΙΥΑ) με θέμα «Ηθικά και Νομικά Διλήμματα και Ψυχολογικές διεργασίες στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή».

Στην τελετή παρέστησαν, επίσης, μέλη του Κοινοβουλίου, ο αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης, ο Αρχηγός ΛΣ-ΕΛΑΚΤ, αντιναύαρχος ΛΣ Θεόδωρος Κλιάρης, εκπρόσωποι του περιφερειάρχη Αττικής και του δημάρχου Αθηναίων, μέλη του Ανωτάτου Ναυτικού Συμβουλίου και ο τ. υφυπουργός Εσωτερικών και επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, ναύαρχος ε.α. Παναγιώτης Χηνοφώτης.

Κ.Γ. – ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!