Ένας καπετάνιος στην διεκδίκηση του όμορου Δήμου Περάματος Ένας καπετάνιος στην διεκδίκηση του όμορου Δήμου Περάματος
Ο Δημήτρης Γκανάς εδώ και πολλά χρόνια έχει άποψη, προτάσεις και όραμα για την περιοχή του Περάματος, όπου ζει και δραστηριοποιείται. Με ανάρτηση του... Ένας καπετάνιος στην διεκδίκηση του όμορου Δήμου Περάματος

Ο Δημήτρης Γκανάς εδώ και πολλά χρόνια έχει άποψη, προτάσεις και όραμα για την περιοχή του Περάματος, όπου ζει και δραστηριοποιείται.

Με ανάρτηση του στα social media γνωστοποίησε στους δημότες του όμορου Δήμου Περάματος την πρόθεσή του να διεκδικήσει τον Δήμο μέσω της Δημοτικής Παράταξης “Δύναμη Ευθύνης” της οποίας ηγείται

Διαβάστε την ανακοίνωση του

Φίλε Περαμιώτη,

Ονομάζομαι Δημήτρης Γκανάς και νιώθω ότι ήρθε η ώρα να προσφέρω ενεργά στην πόλη που ζω όλη μου τη ζωή, που μεγάλωσα τα παιδιά μου, που μου έμαθε να αγαπώ την θάλασσα, πρώτο βήμα για την επαγγελματική μου καταξίωση. Πολλές φορές προσπάθησα να είμαι χρήσιμος στον τόπο μου, ήμουν δίπλα σε όλους τους εν ενέργεια δημάρχους, ανεξαρτήτως πολιτικής καταγωγής, με την ελπίδα ότι θα δω να αλλάζει ο τόπος μου. Πέρασαν τα χρόνια όμως και διαπίστωσα ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά, όχι απλά καθοδηγούνται αλλά χειραγωγούνται από κομματικές παρατάξεις, πολιτικούς και ανθρώπους που χρησιμοποιούν την αυτοδιοίκηση για προσωπική προβολή ή οφέλη. Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισα να προσπαθήσω να είμαι εγώ αυτός που με την δική σας εμπιστοσύνη θα δούμε το όραμά μας να γίνεται πραγματικότητα . Ζήτησα από ανθρώπους έντιμους, άξιους και ικανούς να συστρατευτούμε ώστε να καταφέρουμε να δούμε αυτήν την πόλη να ξεπερνά τις παθογένειες της και να γίνεται ένα στολίδι όχι μόνο για τον Πειραιά, αλλά για όλη την Αττική. Στόχος όλων μας σε αυτόν συνδυασμό είναι να κάνουμε το Πέραμα “αξιοθέατο” και “αξιοζήλευτο”. Με αυτό το προσωπικό μήνυμα, σας καλωσορίζω στη διαδικτυακή σελίδα του αυτοδιοικητικού συνδυασμού “ΔΥΝΑΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ” μέσω της οποίας θα συνομιλούμε, θα αναλύουμε τις παθογένειες, θα παρουσιάσουμε το πρόγραμμά μας και θα οργανώνουμε κάθε κίνηση που θα μας φέρει πιο κοντά στο να αλλάξουμε την πόλη μας. Δυνατοί είμαστε όλοι αν είμαστε ενωμένοι και πιο δυνατοί γινόμαστε όταν αναλαμβάνουμε την ευθύνη να πράξουμε αυτό που πρέπει !!

Ο Δημήτριος Γκανάς ασχολείται με τη θαλάσσια βιομηχανία από το 1968.

Το 1978 ξεκίνησε την επιχείρησή του ως διευθυντής μιας εταιρείας επισκευής πλοίων «AIGEUS».

Ο ίδιος ασχολήθηκε με τεχνικά θέματα και αυτός είναι ο κύριος λόγος για τη διατήρηση όλων των σκαφών σε άριστη κατάσταση, δουλεύοντας προσωπικά στο πλοίο.

Το 1984 αγόρασε το πρώτο του πλοίο και κατά τα επόμενα χρόνια κατάφερε να συντηρήσει και να λειτουργήσει τέσσερα μικρά βυτιοφόρα τα οποία ναυλώθηκαν από την «EKO», την Ελληνική Εταιρεία Καυσίμων.

Το έτος 2000 κατείχε επτά πλοία, τα οποία ναυλώθηκαν συνεχώς από την ΕΚΟ. Τα περισσότερα από αυτά λειτουργούσαν στο λιμάνι του Πειραιά παρέχοντας αποθήκες σε άλλα πλοία, και δύο από αυτά εξυπηρετούσαν ελληνικά νησιά.

Εκείνη την περίοδο ήταν ο μοναδικός συνεργάτης της EKO – ELDA και οι συγχαρητήριες αναφορές για αυτήν την εταιρεία έγιναν δεκτές από τους πελάτες τους.

Σήμερα εργάζεται ακόμα σκληρά, όχι μόνο καλύπτοντας τεχνικά θέματα, αλλά και παρέχει συγκεκριμένες γνώσεις για αυτόν τον τομέα που γνωρίζει πολύ καλά.

error: Content is protected !!