Στην ιστορία του Πειραιά πλέον η FONTANA Στην ιστορία του Πειραιά πλέον η FONTANA
Βλέποντας μπροστά μου το λευκό της οθόνης πραγματικά δεν ξέρω τι να γράψω. Τι άλλωστε μπορείς να γράψεις για ένα μαγαζί που σημάδεψε τη... Στην ιστορία του Πειραιά πλέον η FONTANA

Βλέποντας μπροστά μου το λευκό της οθόνης πραγματικά δεν ξέρω τι να γράψω. Τι άλλωστε μπορείς να γράψεις για ένα μαγαζί που σημάδεψε τη νιότη σου. Τι μπορείς να γράψεις για την περιβόητη ΠΑΣΑΡΕΛΑ στο Πασαλιμάνι και το τελευταίο της μαγαζί στη σειρά, το τραγουδισμένο από τον Χρήστο Κυριαζή, που έφυγε πρόσφατα από την ζωή, την ιστορική ΦΟΝΤΑΝΑ.

Φωτό Δημήτρης Άννινος Δημοσιεύθηκε στο γκρουπ «Φρεαττυδα Αγαπη μου !!!»

Κάθε εικόνα που περνάει από μπροστά μου και μια ανάμνηση. Φίλοι που χαθήκαμε στη διάβα του χρόνου. Νεανικοί έρωτες και πολλά άλλα συμπυκνωμένα σε μια περιβόητη έκφραση που έγινε στίχος ” Πάμε στη ΦΟΝΤΑΝΑ για καφέ”. Δεν χρειάζεται να γράψω πολλά, ίσως και τίποτα πέρα από τον τίτλο. Απλά θα κλείσω λίγο τα μάτια αυτό το βροχερό απόγευμα για να θυμηθώ ότι μπορώ από εκείνη την εποχή. Ένα ακόμα κεφάλαιο της νιότης μας έκλεισε και μπορούμε μόνο να το κρατήσουμε βαθιά μέσα στην καρδιά μας. Δεν θα μπορέσουμε να ξαναπάμε στην ΦΟΝΤΑΝΑ για καφέ. Μπορούμε μόνο να ακούσουμε το τραγούδι του Χρήστου Κυριαζή.

error: Content is protected !!