Νικόλαος Σούτας: Βεβιασμένο άνοιγμα των σχολείων Νικόλαος Σούτας: Βεβιασμένο άνοιγμα των σχολείων
Η κυβέρνηση εξαγγέλλει το άνοιγμα των σχολείων τήν ώρα που η πανδημία βρίσκεται εκτός ελέγχου με πάνω από 50.000 κρούσμα. Δυστυχώς αυτή τήν απόφαση... Νικόλαος Σούτας: Βεβιασμένο άνοιγμα των σχολείων

Η κυβέρνηση εξαγγέλλει το άνοιγμα των σχολείων τήν ώρα που η πανδημία βρίσκεται εκτός ελέγχου με πάνω από 50.000 κρούσμα.

Δυστυχώς αυτή τήν απόφαση τήν συνοδεύουν αξιοθρήνητα επιχειρήματα του στίλ ότι τα ” παιδιά εντός σχολείου είναι πιο προστατευμένα απέναντι στη νόσηση” δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου, ή τη δήλωση του Υπουργού Εσωτερικών κ. Μάκη Βορίδη ότι η νοσηρότητα θα καθορίσει τις κυβερνητικές αλλαγές.

Στίς αποφάσεις αυτές βρίσκονται απέναντι τους, σημαντικοί επιστήμονες οι οποίοι σίγουρα ξέρουν καλύτερα για τήν πανδημία, όπως η καθηγήτρια επιδημιολογίας Αθηνά Λινού αλλά και ο καθηγητής γιατρός και ερευνητής Γιώργος Παυλάκης, όπου λένε ότι τα κρούσματα της Όμικρον θα είναι πολλά και ότι θα κλείνουν τα σχολεία, γιατί η διασπορά θα είναι μεγάλη και τα παιδιά που θα γυρίσουν και θα κάτσουν σπίτι, θα μολύνουν και τους υπόλοιπους, εντός της οικίας.

Για ακόμη μια φορά η Κυβέρνηση φανερώνει το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει, και για αυτό δεν θέλει να πληρώνει ειδικές γονικές άδειες και τα έξοδα της τηλεκπαίδευσης, αλλά και τήν παντελή έλλειψη σχεδίου αντιμετώπισης της πανδημίας.

Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων τής ΕΛΛΗΝΙΚΉΣ ΛΥΣΗΣ
Νικόλαος Σούτας

peiraiotika.gr

error: Content is protected !!