Πραγματοποιήθηκαν σήμερα ΔΩΡΕΑΝ rapid tests στη Σαλαμίνα από την Περιφέρεια Αττικής (ΠΕ Νήσων) Πραγματοποιήθηκαν σήμερα ΔΩΡΕΑΝ rapid tests στη Σαλαμίνα από την Περιφέρεια Αττικής (ΠΕ Νήσων)
Με αφορμή την έξαρση της πανδημίας και στο πλαίσιο της προτεραιότητας που δίνει η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής στην πρόληψη, μετά από σχετική πρωτοβουλία... Πραγματοποιήθηκαν σήμερα ΔΩΡΕΑΝ rapid tests στη Σαλαμίνα από την Περιφέρεια Αττικής (ΠΕ Νήσων)

Με αφορμή την έξαρση της πανδημίας και στο πλαίσιο της προτεραιότητας που δίνει η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής στην πρόληψη, μετά από σχετική πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη και Προέδρου του ΙΣΑ Γ. Πατούλη, πραγματοποιήθηκαν σήμερα 13/1/2022 δωρεάν rapid tests, σε όσους πολίτες το επιθυμούσαν σε όλη την Σαλαμίνα, όπως είχε ήδη προαναγγείλει η Αντιπεριφέρεια Νήσων. Τα ΔΩΡΕΑΝ rapid tests πραγματοποιήθηκαν στα Σελήνια, στα Αμπελάκια, στο Αιάντειο και στην Σαλαμίνα.

Στην έναρξη αυτής της πρωτοβουλίας της Περιφέρειας Αττικής ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης είχε δηλώσει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων:

Ως Περιφέρεια Αττικής και ΙΣΑ συνεχίζουμε να ενισχύουμε το δίχτυ προστασίας των πολιτών, στοχευμένα και μεθοδικά, αξιοποιώντας ένα σημαντικό εργαλείο, την πρόληψη. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους Ιατρούς και Νοσηλευτές του Κέντρου Επιχειρήσεων που συμμετέχουν στη Δράση καθώς και όλους τους Δήμους για τη συνεργασία».

Παρούσα στην δράση αυτή της Περιφέρειας Αττικής στη Σαλαμίνα ήταν Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Βάσω Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη.

error: Content is protected !!