Η ασυνεννοησία μεταξύ υπουργών χαρακτηριστική ένδειξη του κυβερνητικού ναυαγίου Η ασυνεννοησία μεταξύ υπουργών χαρακτηριστική ένδειξη του κυβερνητικού ναυαγίου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τρ. Αλεξιάδης: Η ασυνεννοησία μεταξύ υπουργών χαρακτηριστική ένδειξη του κυβερνητικού ναυαγίου   Η δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει η κυβέρνηση, δεν... Η ασυνεννοησία μεταξύ υπουργών χαρακτηριστική ένδειξη του κυβερνητικού ναυαγίου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρ. Αλεξιάδης: Η ασυνεννοησία μεταξύ υπουργών χαρακτηριστική ένδειξη του κυβερνητικού ναυαγίου  

Η δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει η κυβέρνηση, δεν αντιμετωπίζεται πλέον από το γνωστό παραμύθι «για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ». Το πολιτικό αυτό αφήγημα της ΝΔ δεν πείθει τον κόσμο και μοιάζει πια με «παραμύθι χωρίς λύκο». Συνέντευξη του αν. τομεάρχη Οικονομικών και βουλευτή Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Τρύφωνα Αλεξιάδη στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ 1 και χαρακτήρισε πιο ανησυχητική από την έκρηξη της ακρίβειας, την εικόνα πλήρους ασυνεννοησίας και έλλειψης συντονισμού μεταξύ των υπουργών της κυβέρνησης, όπως για το θέμα του ΦΠΑ, όπου άλλα λένε υπουργοί και άλλα δηλώνει ο αρμόδιος υπουργός. Η εικόνα αυτή του κυβερνητικού ναυαγίου, δίνει λανθασμένα μηνύματα στην αγορά.

Απέναντι στην κυβερνητική αδράνεια ο Τρ. Αλεξιάδης υπενθύμισε ανακουφιστικές για την κοινωνία προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ όπως την αύξηση του βασικού μισθού, αναγκαίες παρεμβάσεις για μείωση των τιμών, όπως η αυτονόητη ανάγκη μείωσης του ΦΠΑ, που συμβαίνει και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες καθώς και η μείωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα κίνησης και θέρμανσης. Όσο για το παρελθόν και τα περί πολιτικής μείωσης των φόρων , ο Τρ. Αλεξιάδης τόνισε πως τοιστορικό δεδομένο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρέλαβε ΜΗΔΕΝ αποθεματικό αρχές του 2015 και παρέδωσε 37 δις στα μέσα του 2019, είναι το καλύτερο μάθημα Οικονομικής Πολιτικής απέναντι σε όσα διαχέει η κυβερνητική προπαγάνδα.

Κλείνοντας δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει την ιστορική ευθύνη να εξαντλήσει κάθε περιθώριο και να κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί, ώστε να διατηρηθεί η κυκλοφορία της καθημερινής και της κυριακάτικης έκδοσης της «ΑΥΓΗΣ».

Δείτε το video:

error: Content is protected !!