Πλήρης επιβεβαίωση της ΦΩΝΗΣ.   “Μετά  Χριστόν  Προφήτης” φαίνεται  η Δημοτική Αρχή του τόπου. Νέες πληροφορίες για εκ των υστέρων επισκευές και σε δεύτερη σχολική δομή της Σαλαμίνας» Πλήρης επιβεβαίωση της ΦΩΝΗΣ.   “Μετά  Χριστόν  Προφήτης” φαίνεται  η Δημοτική Αρχή του τόπου. Νέες πληροφορίες για εκ των υστέρων επισκευές και σε δεύτερη σχολική δομή της Σαλαμίνας»
Επιβεβαίωσε το δελτίο τύπου του Δήμου το σχετικό άρθρο της ΦΩΝΗΣ , σχετικά με όσα αναφέρθηκαν περί εισαγγελικής παρέμβασης για ζητήματα επικινδυνότητας στο Λύκειο... Πλήρης επιβεβαίωση της ΦΩΝΗΣ.   “Μετά  Χριστόν  Προφήτης” φαίνεται  η Δημοτική Αρχή του τόπου. Νέες πληροφορίες για εκ των υστέρων επισκευές και σε δεύτερη σχολική δομή της Σαλαμίνας»

Επιβεβαίωσε το δελτίο τύπου του Δήμου το σχετικό άρθρο της ΦΩΝΗΣ , σχετικά με όσα αναφέρθηκαν περί εισαγγελικής παρέμβασης για ζητήματα επικινδυνότητας στο Λύκειο Αμπελακίων. Προς αποκατάσταση όμως της πλήρους αλήθειας θα πρέπει να πούμε, μη ακολουθώντας την αοριστία του δελτίου τύπου της Δημοτικής Αρχής, τα εξής:

Με το υπ΄αριθμ. Α.Β.Μ Γ/21/ 582 στις 15/12/2021 εκδόθηκε επείγουσα παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά ώστε να εξεταστεί αρμοδίως η στατική επάρκεια του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου Αμπελακίων και να κληθούν οι αρμόδιοι φορείς να δώσουν καταθέσεις. Ήδη από 27/10/2021 υπήρχε έγγραφο της Δ/σης Τεχνικών έργων Π.Ε Πειραιώς και Νήσων (το υπ’ αριθμ. 907766/27-10-2021) αναφορικά με τον έλεγχο στατικής επάρκειας που πραγματοποίησε στο σχολείο. Αυτό που όφειλε και θα έπρεπε να απαντήσει το Δελτίο τύπου της Δημοτικής Αρχής είναι , το πότε ο Δήμος έλαβε γνώση και επιλήφθηκε αυτού του σοβαρού θέματος, πότε απέκλεισε την πρόσβαση στον χώρο που παρατηρήθηκε το πρόβλημα, πότε και ποιες φθορές αποκατάστησε και τέλος και σημαντικότερον πότε ξεκίνησε να διενεργεί μελέτη στατικής επάρκειας για το χώρο αυτό, η οποία θα καταδείξει το είδος και το μέγεθος των προβλημάτων καθώς και τον τρόπο αποκατάστασης τους, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο δελτίο. Φυσικά θα έπρεπε να έχει αναφερθεί επίσης, αν την μελέτη της στατικής επάρκειας την έχει αναλάβει η τεχνική του υπηρεσία και πότε προβλέπεται να έχει ολοκληρωθεί.

Υ.Γ Με αόριστα δελτία τύπου για χρήση κυρίως στα κοινωνικά δίκτυα δεν επιλύονται τα προβλήματα.

Υ.Γ 2 Είναι αλήθεια ότι ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του ΑΚΟΙΠΟΠ έχουν ήδη κληθεί και έχουν ήδη καταθέσει και για τον Βρεφονηπιακό Σταθμό Παλουκίων ; Είναι αλήθεια ότι και για αυτή τη δομή ξεκίνησαν εργασίες αφού ήδη είχαν φτάσει οι καταγγελίες στον εισαγγελέα;

Υ.Γ 3 Η Δημοτική Αρχή φαίνεται πως λειτουργεί μόνο υπό το άγρυπνο βλέμμα του εισαγγελέα, στα κρίσιμα ζητήματα του τόπου. Τι πρέπει να γίνει λοιπόν; Να ξεκινήσουν οι πολίτες καταγγελίες προκειμένου να δούμε επιτέλους άσπρη μέρα σε αυτό τον τόπο;

Διαβάστε το άρθρο της ΦΩΝΗΣ:

Διαβάστε εδώ το δελτίο τύπου της Δημοτικής Αρχής:

error: Content is protected !!