“Αιδώς Αργείοι” “Αιδώς Αργείοι”
Συκοφάντης λέγεται κάποιος που συκοφαντεί, που προσάπτει αστήρικτες κατηγορίες, που καταγγέλλει κάτι ανυπόστατο που κατηγορεί έναν αθώο. Υπενθυμίζουμε όμως ότι συκοφάντης δεν είναι μόνο... “Αιδώς Αργείοι”

Συκοφάντης λέγεται κάποιος που συκοφαντεί, που προσάπτει αστήρικτες κατηγορίες, που καταγγέλλει κάτι ανυπόστατο που κατηγορεί έναν αθώο. Υπενθυμίζουμε όμως ότι συκοφάντης δεν είναι μόνο αυτός που «σπέρνει» πρώτος το ψεύδος αλλά και οι «πολλαπλασιαστές» του, που αναπαραγάγουν την συκοφαντία και επίσης κάνουν «share» και «like» σε αυτήν. Συνένοχοι όμως στην συκοφαντία είναι και όσοι, ενώ γνωρίζουν την αλήθεια, σιωπούν.

Σε άλλη περίπτωση το κύρος και η σοβαρότητα της ΦΩΝΗΣ δεν θα της επέτρεπε να ασχοληθεί με τη ψευδή ανώνυμη καταγγελία που δημοσίευσε η εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ και αναπαρήγαγε το pontiki.gr και μετά από αυτά και τοπικοί ιστότοποι του νησιού (Δυστυχώς για το όποιο κύρος τους). Ούτε επίσης θα μπούμε στην διαδικασία να αποδείξουμε το, για εμάς τουλάχιστον, αυτονόητο, αφού ευρισκόμασταν μπροστά μεταξύ και άλλων τη στιγμή που αφίχθει το αυτοκίνητο της αντιπεριφέρειας Νήσων, αποβίβασε την Αντιπεριφερειάρχη και στην συνέχεια αποχώρησε. Η δε πρώτη κίνηση της αντιπεριφερειάρχου ήταν να μπει στον χώρο του παρακείμενου συλλόγου ΑμΕΑ.

Για την ΦΩΝΗ η ψευδότητα της συγκεκριμένης ανώνυμης καταγγελίας είναι ΔΕΔΟΜΕΝΗ και πέρα από κάθε αμφισβήτηση που μπορεί να βάλει μια προβοκατόρικη αποτύπωση στιγμής. Όπως σαν ΦΩΝΗ είχαμε πάρει θέση έναντι δημοσιεύματος ανώνυμου ιστότοπου που άφηνε αιχμές για δήθεν χρηματισμό του Δημάρχου, δικαιολογήσαμε το εξώδικό του σε τοπικό ιστότοπο και καταγγείλαμε την αναπαραγωγή του από τοπικά social media έτσι θα κάνουμε και τώρα και ακόμα περισσότερο σαν αυτόπτες μάρτυρες θα το δηλώσουμε και ενόρκως έναντι οποιασδήποτε δικαστικής αρχής μας ζητηθεί.

Αυτό μας επιτάσσει η συνείδησή μας και ο πολιτικός πολιτισμός που θέλει να έχει αυτή η εφημερίδα. Ο ίδιος όμως πολιτικός πολιτισμός επιτάσσει και άμεσα οι παρευρισκόμενοι μαζί μας αιρετοί και γνώστες της αλήθειας να βγουν δημόσια να την πουν.

Αναμένουμε και προς το παρόν παραθέτουμε την δήλωση της Αντιπεριφερειάρχου Βάσως Θεοδωρακοπούλου-Μπόγρη

“ Η Δημοσίευση μιας ανώνυμης επιστολής στην εφημερίδα «το Μακελειό» με μια φωτογραφία που δείχνει το αυτοκίνητο της Αντιπεριφέρειας Νήσων και του συνεργάτη μου ότι δήθεν έχει παρκάρει σε θέση στάθμευσης ΑΜΕΑ είναι αναληθής.

Ποτέ δεν το έχουν παρκάρει το αυτοκίνητο της Αντιπεριφέρειας στην στάση για ΑΜΕΑ με οδηγό ή ακόμα και χωρίς οδηγό.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι μετά την αποβίβαση μου για τα εγκαίνια των ΚΕΠ Υγείας. Αμέσως μετά ο συνεργάτης οδηγός του αυτοκινήτου ( ο οποίος φαίνεται στη φωτό να είναι μέσα στο αυτοκίνητο) συνέχισε την πορεία του.

Όλοι αντιλαμβανόμαστε τα κίνητρα όσων την έστειλαν.

Άλλοι ασχολούνται με έργα και άλλοι με φωτογραφίες…”

Νικόλας ο Ψαράς και για την αντιγραφή

Νίκος Γιαννόπουλος

error: Content is protected !!