Κορωνοϊός – Αντιικά φάρμακα: Πώς θα γίνεται η διάθεση και η παραλαβή τους – Πόσο διαρκεί η θεραπεία Κορωνοϊός – Αντιικά φάρμακα: Πώς θα γίνεται η διάθεση και η παραλαβή τους – Πόσο διαρκεί η θεραπεία
Ομάδα που θα εξυπηρετεί τους ασθενείς, αναφορικά με τη διαδικασία διάθεσης των αντιικών φαρμάκων κατά της COVID-19, συστήνει η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα.  «Ενημερώνουμε τους ασθενείς... Κορωνοϊός – Αντιικά φάρμακα: Πώς θα γίνεται η διάθεση και η παραλαβή τους – Πόσο διαρκεί η θεραπεία

Ομάδα που θα εξυπηρετεί τους ασθενείς, αναφορικά με τη διαδικασία διάθεσης των αντιικών φαρμάκων κατά της COVID-19, συστήνει η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα. 

«Ενημερώνουμε τους ασθενείς με COVID-19 που είναι επιλέξιμοι για τη χορήγηση αντιικών χαπιών κατά της COVID-19, ότι πλέον μπορούν να επικοινωνούν με την Ομάδα Εξυπηρέτησης για τη διαδικασία διάθεσης αντιικών χαπιών κατά της COVID-19 στο email: antiikacovid19@moh.gov.gr.

Υπενθυμίζεται ότι για την παραλαβή του φαρμάκου, οι ασθενείς των οποίων η αίτηση εγκρίνεται, πρέπει άμεσα να αποδέχονται τους όρους χρήσης και χορήγησης στο σύνδεσμο fay.eopyy.gov.gr.

cnn.gr

error: Content is protected !!