Κυρ. Βελόπουλος:  «Μεταφορά    Υποθηκοφυλακείων    Μεγάρων    και    Ελευσίνας    στο Κορωπί» Κυρ. Βελόπουλος:  «Μεταφορά    Υποθηκοφυλακείων    Μεγάρων    και    Ελευσίνας    στο Κορωπί»
ΕΡΩΤΗΣΗ Του:               Κυριάκου Βελόπουλου, Προέδρου του Κόμματος της Ελληνικής Λύσης, Βουλευτή Λάρισας ΠΡΟΣ:            Τoν κ. Υπουργό Δικαιοσύνης Τον κ. Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης ΘΕΜΑ:           «Μεταφορά   ... Κυρ. Βελόπουλος:  «Μεταφορά    Υποθηκοφυλακείων    Μεγάρων    και    Ελευσίνας    στο Κορωπί»

ΕΡΩΤΗΣΗ

Του:               Κυριάκου Βελόπουλου, Προέδρου του Κόμματος της Ελληνικής Λύσης, Βουλευτή Λάρισας

ΠΡΟΣ:            Τoν κ. Υπουργό Δικαιοσύνης

Τον κ. Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης

ΘΕΜΑ:           «Μεταφορά    Υποθηκοφυλακείων    Μεγάρων    και    Ελευσίνας    στο Κορωπί»

Κύριοι, κύριοι Υπουργοί,

Σύμφωνα με ενημέρωση κατοίκων Μεγάρων, κύμα αντιδράσεων προκαλεί η απόφαση της μεταφοράς του Υποθηκοφυλακείου Μεγάρων τον Μάρτιο. Μια βασική δημόσια υπηρεσία που εξυπηρετούσε πολύ κόσμο μεταφέρεται, σε μια κρίσιμη χρονική περίοδο, μαζί με την αντίστοιχη υπηρεσία της Ελευσίνας στο πολυδύναμο του Κορωπίου. Συνεπώς, ο κόσμος στην περίπτωση που πρέπει να διευθετήσει κάποια υπόθεση θα πρέπει να διανύσει οσονούπω 80-90 χλμ. μέχρι τα Νότια Προάστια. Οι διαμαρτυρίες ήδη έντονα ξεσπούν από κύκλους δικηγόρων και συμβολαιογράφων που εδρεύουν στα Μέγαρα.

Με δεδομένα όλα τα παραπάνω,

Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

Προτίθεστε, λαμβάνοντας υπόψη αφενός την ταλαιπωρία των πολιτών, οι οποίοι θα πρέπει να διανύουν τεράστιες αποστάσεις, και αφετέρου τις ήδη εν εξελίξει αντιδράσεις των σχετιζόμενων κύκλων με τα αναφερόμενα Υποθηκοφυλακεία, να ανακαλέσετε την απόφαση της μεταφοράς αυτών στο πολυδύναμο του Κορωπίου;

Ο ερωτών Βουλευτής
ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

error: Content is protected !!