Τρ. Αλεξιάδης: Άμεση στελέχωση του Τμήματος Ένταξης Γυμνασίου Αιαντείου Σαλαμίνας Τρ. Αλεξιάδης: Άμεση στελέχωση του Τμήματος Ένταξης Γυμνασίου Αιαντείου Σαλαμίνας
Αθήνα 01.03.2022 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τρ. Αλεξιάδης: Άμεση στελέχωση του Τμήματος Ένταξης Γυμνασίου Αιαντείου Σαλαμίνας Την υποστελέχωση του Τμήματος Ένταξης του Γυμνασίου Αιαντείου, που αποτελεί... Τρ. Αλεξιάδης: Άμεση στελέχωση του Τμήματος Ένταξης Γυμνασίου Αιαντείου Σαλαμίνας

Αθήνα 01.03.2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρ. Αλεξιάδης: Άμεση στελέχωση του Τμήματος Ένταξης Γυμνασίου Αιαντείου Σαλαμίνας

Την υποστελέχωση του Τμήματος Ένταξης του Γυμνασίου Αιαντείου, που αποτελεί και το μοναδικό τμήμα για το νησί της Σαλαμίνας, φέρνει στη Βουλή καταθέτοντας ως Αναφορά προς την Υπουργό  Παιδείας και Θρησκευμάτων, την επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Αιαντείου Σαλαμίνας(Αρ. Πρωτ. 34/1.3.2022)  ο βουλευτής Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τρύφων Αλεξιάδης.

Ο ΣύλλογοςΓονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Αιαντείου Σαλαμίνας επισημαίνοντας την υπολειτουργία του Τμήματος που απορρέει από την έλλειψη καθηγητών και την ανάγκη να στηριχθούν οι μαθητές στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, αναφέρει πως για την κάλυψη των αναγκών των μαθητών απαιτείται η στελέχωση του Τμήματος Ένταξης με ένα μαθηματικό ΠΕ03 ΕΑΕ, πλήρους ωραρίου, ένα φυσικό ΠΕ04 ΕΑΕ, πλήρους ωραρίου και έναν ψυχολόγο.

Ο Τρύφων Αλεξιάδης ζητά απαντήσεις από την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων  και ενημέρωση σχετικά με την ανταπόκρισή της στις προτάσεις  του Συλλόγου.

Επισυνάπτεται η Αναφορά του Βουλευτή και η επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Αιαντείου Σαλαμίνας.

error: Content is protected !!