ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔ/ΝΩΝ Δ/ΚΟΥ ΣΧΟΛΕΊΟΥ ΣΕΛΗΝΙΩΝ-Δράση εν/σης και πρόληψης ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔ/ΝΩΝ Δ/ΚΟΥ ΣΧΟΛΕΊΟΥ ΣΕΛΗΝΙΩΝ-Δράση εν/σης και πρόληψης
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Σεληνίων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ατόμων με Διαβήτη Σαλαμίνας “Γλυκιά ζωή με δράση ,πραγματοποίησε δραση... ΣΥΛ.ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔ/ΝΩΝ Δ/ΚΟΥ ΣΧΟΛΕΊΟΥ ΣΕΛΗΝΙΩΝ-Δράση εν/σης και πρόληψης

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Σεληνίων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ατόμων με Διαβήτη Σαλαμίνας “Γλυκιά ζωή με δράση ,πραγματοποίησε δραση με περίπτερο ενημέρωσης και πρόληψης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη και την Χρόνια Νεφρική Ανεπάρκεια, έξω από το Σχολέιο Σεληνίων εν όψει και της Παγκόσμιας Ημέρας Νεφρού στις 10 Μαρτίου.

Η ευαισθητοποίηση του κοινού για την σπουδαιότητα της Υγείας των νεφρών και των νεφρικών παθήσεων έιναι σημαντική καθώς σχετίζεται άμεσα και με τον Διαβήτη που παγκοσμίως είναι το πρώτο αίτιο που μπορεί να οδήγησει σε σοβαρή νεφρική ανεπάρκεια.

Στους γονείς δόθηκαν σχετικά έντυπα και πληροφορίες για την σωστη διατροφική αλυσίδα στον Διαβήτη και τον Γενικό Πληθυσμό καθώς και ενημερωτικά φυλλάδια για την Χρόνια Νεφρική Ανεπάρκεια.

Ευχαριστούμε την Πρόεδρο του Συλλόγου Ατόμων με Διαβήτη Μαριέτα Μιχαήλ για την συνεργασία,τους νοσηλευτές Ελένη Σμυρνιώτη και Κώστα Ζαφείρη για την εθελοντική προσφορά τους στην διανομή φυλλαδίων και ενημέρωση των Γονέων.

Με εκτίμηση
Το ΔΣ του Συλλόγου Γονέων
Η Πρόεδρος
Θεοχαρούλα Κοντούλη Νεφρολόγος

error: Content is protected !!