Περιοδείες Μαρκόπουλου με θέμα την αντιμετώπιση της ακρίβειας Περιοδείες Μαρκόπουλου με θέμα την αντιμετώπιση της ακρίβειας
Επίσκεψη στη λαϊκή αγορά της Δραπετσώνας πραγματοποίησε ο βουλευτής Β Πειραιώς της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος. Ο βουλευτής είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για... Περιοδείες Μαρκόπουλου με θέμα την αντιμετώπιση της ακρίβειας

Επίσκεψη στη λαϊκή αγορά της Δραπετσώνας πραγματοποίησε ο βουλευτής Β Πειραιώς της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος. Ο βουλευτής είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για την πορεία των τιμών ως αποτέλεσμα της διεθνούς ενεργειακής κρίσης που προκάλεσε ο πόλεμος στην Ουκρανία και να συνομιλήσει με πολίτες του Πειραιά και παραγωγούς. 

Όπως ο ίδιος δήλωσε « Δεν είμαι πολιτικός γραφείου. Η πραγματική ζωή είναι στους δρόμους. Επιλέγω λοιπόν να βρίσκομαι καθημερινά στο κοινωνικό πεδίο. Σήμερα το πρωί επισκέφθηκα με τους συνεργάτες μου τη λαϊκή αγορά της Δραπετσώνας για να ακούσω προβλήματα και να συζητήσω λύσεις. Τα θέματα πολλά, όμως διαπίστωσα πως οι πολίτες εξακολουθούν κι έχουν ακέραιη την πίστη τους στην κυβέρνηση Μητσοτάκη. Χρέος μας να ανακουφίσουμε τους Έλληνες από τα βαρύ και την ακρίβεια που φόρτωσε μια διεθνής κρίση. Και θα το κάνουμε όπως το κάναμε και με την πανδημία. Με αξιοπιστία κι όχι με λαϊκισμό». 

Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος έχει ήδη ξεκινήσει πλήθος επαφών στην περιφέρεια του με κεντρικό θέμα συζήτησης την ακρίβεια με επισκέψεις και στον Κορυδαλλό, τη Νίκαια, τον Ρέντη και το Κερατσίνι. Την Παρασκευή θα επισκεφθεί τη Σαλαμίνα όπου θα έχει επαφές με εκπροσώπους των τοπικών ταξί και κοινωνικούς φορείς. 

error: Content is protected !!