Εν αναμονή… Δημάρχου! Εν αναμονή… Δημάρχου!
Του Γρηγόρη Καπετανάκη Πολιτικός αναβρασμός επικρατεί στο νησί τον τελευταίο καιρό για την νέα υποψηφιότητα στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές που έχει κάνει την Αμμοχώστου... Εν αναμονή… Δημάρχου!

Του Γρηγόρη Καπετανάκη

Πολιτικός αναβρασμός επικρατεί στο νησί τον τελευταίο καιρό για την νέα υποψηφιότητα στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές που έχει κάνει την Αμμοχώστου να βρίσκεται επί ποδός και να προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Πιο συγκεκριμένα ακούγεται ένα όνομα που η παρουσία του στη πολιτική σκηνή της αυτοδιοίκησης έχει χαρακτηριστεί από μία επιτυχημένη πορεία και το πρόσωπό του/της χαίρει της εκτίμησης των περισσότερων συμπολιτών μας.

Γι’αυτό το λόγο άλλωστε και έχει θορυβηθεί η καθεστηκυία τάξη χωρίς να έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση . Μακάρι αυτή η υποψηφιότητα να γίνει επιτέλους η αρχή για να αποκτήσει η Σαλαμίνα έναν πραγματικά δυναμικό/ή Δήμαρχο στο τιμόνι της .Έναν άνθρωπο που θα καταφέρει να αφήσει το βάθρο που του προσφέρει η εξουσία και να ακούσει τα προβλήματα του κόσμου, να αφουγκραστεί τις ανάγκες αλλά και τα στρατηγικά πλεονεκτήματα που έχει ο τόπος μας .Ενα/μία πολιτικό που θα σέβεται το χρέος του έναντι των πολιτών και δεν θα διστάζει να λογοδοτήσει σε οποιοδήποτε φορέα διαμόρφωσης της κοινής γνώμης χωρίς υπεκφυγές και διακρίσεις.

Με λίγα λόγια ένα/μία Δήμαρχο για τους πολλούς και όχι για τους λίγους. Ο κόσμος κουράστηκε από την επιφάνεια και την προσκόλληση στην εικόνα. Χρειάζεται έργα και επίλυση μείζονων θεμάτων της καθημερινότητας. Μα πάνω από όλα, ο πιο δύσκολος αγώνας για όλους τους υποψηφίους είναι να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του και θα είναι αυτή που θα αναδείξει τον επικείμενο/η νικητή/τρια της εκλογικής μάχης.

error: Content is protected !!