«Δημόσια Υγεία και Νέες Λοιμώξεις σε Επίπεδο Περιφέρειας» «Δημόσια Υγεία και Νέες Λοιμώξεις σε Επίπεδο Περιφέρειας»
5/4/2022 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Η Περιφέρεια Αττικής και το Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου – Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου διοργανώνουν αύριο 6 Απριλίου 2022 Συνέδριο... «Δημόσια Υγεία και Νέες Λοιμώξεις σε Επίπεδο Περιφέρειας»

5/4/2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Περιφέρεια Αττικής και το Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου – Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου διοργανώνουν αύριο 6 Απριλίου 2022 Συνέδριο με θέμα «Δημόσια Υγεία και Νέες Λοιμώξεις σε Επίπεδο Περιφέρειας»

Στο πλαίσιο της δράσης, «Δημόσια Υγεία και Νέες Λοιμώξεις σε επίπεδο Περιφέρειας», η Περιφέρεια Αττικής και το Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου σας προσκαλούν στο  Συνέδριο που οργανώνουν. Η εκδήλωση, στην οποία θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στη Δημόσια Υγεία και στην προαγωγή της σε επίπεδο Περιφερειών, θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη, 6 Απριλίου 2022. Ώρα έναρξης 11.00πμ.

Την εκδήλωση θα ανοίξει με χαιρετισμό του ο Περιφερειάρχης Αττικής και Πρόεδρος του ΙΣΑ  Γ. Πατούλης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν την παρακολουθήσουν διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας ΖOOM. Και συγκεκριμένα στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://us02web.zoom.us/j/83728684203?pwd=VHp6OGNpeUlSem9uQlFUZHVLWk9XZz09

Να σημειωθεί ότι η Περιφέρεια Αττικής και το Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου – Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου υλοποιούν, από τον Φεβρουάριο του 2021, την Προγραμματική Σύμβαση «Δημόσια Υγεία και Νέες Λοιμώξεις σε Επίπεδο Περιφέρειας». Στόχος του Προγράμματος είναι η προστασία και προαγωγή της δημόσιας υγείας καθώς και η ενημέρωση και υποστήριξη του πληθυσμού απέναντι στους κινδύνους για την υγεία και τα έκτακτα συμβάντα που σχετίζονται με την ανάδυση νέων λοιμώξεων σε επίπεδο Περιφερειών και Περιφερειακών Ενοτήτων. 

Συνημμένα μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

error: Content is protected !!