Τρ. Αλεξιάδης: Άχρηστοι ή επικίνδυνοι; Τρ. Αλεξιάδης: Άχρηστοι ή επικίνδυνοι;
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τρ. Αλεξιάδης: Άχρηστοι ή επικίνδυνοι; Για την ενεργειακή κρίση και τους δυσβάσταχτους λογαριασμούς ρεύματος μίλησε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5 ο αν. τομεάρχης... Τρ. Αλεξιάδης: Άχρηστοι ή επικίνδυνοι;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρ. Αλεξιάδης: Άχρηστοι ή επικίνδυνοι;

Για την ενεργειακή κρίση και τους δυσβάσταχτους λογαριασμούς ρεύματος μίλησε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5 ο αν. τομεάρχης Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Τρύφων Αλεξιάδης.

Είναι ή άχρηστοι ή επικίνδυνοι. Δεν αναφέρομαι σε προσωπικούς χαρακτηρισμούς, αλλά σε  πολιτικές ιδιότητες. Ηλίθιες οι δικαιολογίες για τη ρήτρα αναπροσαρμογής. Ναι υπήρχε αυτή η νομοθετική πρόβλεψη, αλλά επί ΣΥΡΙΖΑ κατορθώσαμε και κρατήσαμε χαμηλά τις τιμές στο ρεύμα και κατορθώσαμε και κρατήσαμε την αμοιβή του διοικητή της ΔΕΗ, στο 1/5 της σημερινής.

Για τη στάση της κυβέρνησης:

Όταν έχεις μια κυβέρνηση που την προειδοποιούν όλοι από τον Σεπτέμβριο, ότι θα ακριβύνει το ρεύμα και θα έχουμε πρόβλημα στην ενέργεια και δεν παίρνει μέτρα, ε δεν μπορεί να έρχεται μετά και να σου κουνάει το δάχτυλο.

Οι δικοί μας έκαναν τουρισμό στις Βρυξέλλες. Ξαφνικά τα «λεφτόδεντρα» άνθισαν και μιλούν για παρεμβάσεις. Ελπίζω να μην βάλουν χέρι στα χρήματα των φορολογούμενων για να επιδοτήσουν ιδιωτικές εταιρίες διαχείρισης ενέργειας.

Για το τι προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ:

Εμείς ζητάμε απεμπλοκή της τιμής της κιλοβατώρας από το φυσικό αέριο και ζητούμε και κόφτη στα κέρδη των εταιριών και όχι να έρθει το δημόσιο και να πληρώσει με χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων τις ιδιωτικές εταιρείες.

Ακούστε το ηχητικό:

error: Content is protected !!