Πολιτικά ασόβαρη για μια ακόμη φορά φαίνεται η Δημοτική Αρχή Πολιτικά ασόβαρη για μια ακόμη φορά φαίνεται η Δημοτική Αρχή
Έχουμε πει και γράψει πολλές φορές ότι η Δημοτική Αρχή του τόπου στερείται της αρμόζουσας πολιτικής σοβαρότητας. Για μια ακόμη φορά έρχεται να μας... Πολιτικά ασόβαρη για μια ακόμη φορά φαίνεται η Δημοτική Αρχή

Έχουμε πει και γράψει πολλές φορές ότι η Δημοτική Αρχή του τόπου στερείται της αρμόζουσας πολιτικής σοβαρότητας. Για μια ακόμη φορά έρχεται να μας το αποδείξει περίτρανα και πέραν κάθε αμφιβολίας, ακόμα και στους πιο σκεπτικιστές, συγκαλώντας έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για να ενημερώσει και το Σώμα αλλά και τους κατοίκους του νησιού για εξελίξεις στον προϋπολογισμό του Δήμου. Κατά πάσα πιθανότητα θέλει να προβεί σε επικοινωνιακό show σε live μετάδοση για την επιστροφή εγκεκριμένου του προϋπολογισμού που συνέταξε.

Άλλωστε το αντίθετο θα αποτελούσε είδηση και θα δημιουργούσε σφοδρότατους πολιτικούς κλυδωνισμούς ακόμα και σε εθνικό επίπεδο μετά τις πρόσφατες δηλώσεις του Πρωθυπουργού και Υπουργών του. Μάλλον το πολιτικό αντάλλαγμα για αυτές τις δηλώσεις και για την προβλεπόμενη έγκριση του προϋπολογισμού λέγεται Ρεβυθούσα.

Δεν ξέρουμε ακριβώς τους σκοπούς της αλλά καλό θα είναι να μας τους εξηγήσει η Δημοτική Αρχή, σε αυτό το συμβούλιο που δεν έχει κανένα απολύτως νόημα και συνιστά πολιτικό ευτελισμό του θεσμού με αποκλειστικά δική της ευθύνη.

Δείτε το Δημοτικό Συμβούλιο ζωντανά στη “ΦΩΝΗ”

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Content is protected !!