Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Εργασία χωρίς βία και παρενόχληση: Οδηγός του ΣΕΒ για τις επιχειρήσεις» – 16 Μαΐου 2022 Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Εργασία χωρίς βία και παρενόχληση: Οδηγός του ΣΕΒ για τις επιχειρήσεις» – 16 Μαΐου 2022
Οδηγό για τις επιχειρήσεις σχετικά με «την εργασία χωρίς βία και παρενόχληση» έχει ετοιμάσει ο ΣΕΒ και θα τον παρουσιάζει σε ανοιχτή ψηφιακή εκδήλωση... Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Εργασία χωρίς βία και παρενόχληση: Οδηγός του ΣΕΒ για τις επιχειρήσεις» – 16 Μαΐου 2022

Οδηγό για τις επιχειρήσεις σχετικά με «την εργασία χωρίς βία και παρενόχληση» έχει ετοιμάσει ο ΣΕΒ και θα τον παρουσιάζει σε ανοιχτή ψηφιακή εκδήλωση που προγραμματίζει για τη Δευτέρα, 16 Μαΐου  2022 στις 15.00.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, στο πλαίσιο των δράσεων της Ομάδας για τη Διαφορετικότητα, τη Συμπερίληψη και την Ισότητα, διοργανώνεται ανοιχτή ψηφιακή εκδήλωση με θέμα «Εργασία χωρίς βία και παρενόχληση: Οδηγός του ΣΕΒ για τις επιχειρήσεις», την Δευτέρα, 16 Μαΐου  2022 στις 15.00.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί ο οδηγός του ΣΕΒ προς τις επιχειρήσεις για εργασία χωρίς βία και παρενόχληση.

Ο οδηγός απευθύνεται κυρίως σε στελέχη των διευθύνσεων ανθρώπινου δυναμικού και διοίκησης, αλλά και σε όλα τα στελέχη που διοικούν ομάδες εργαζομένων. Περιλαμβάνει τόσο τις προβλέψεις του ν. 4808/21 όπως και της σχετικής ΥΑ 82063/2021.

Συμπληρωματικά του οδηγού ο ΣΕΒ ανέπτυξε και ένα συνοπτικό κείμενο χρήσιμων ερωτήσεων και απαντήσεων για την ενημέρωση όλων των εργαζομένων των επιχειρήσεων ως προς τις βασικές προβλέψεις του νόμου.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων θα μιλήσουν η Μαρία Συρεγγέλα, υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Δημογραφικής Πολιτικής και Οικογένειας και η επικεφαλής της Ομάδας για τη Διαφορετικότητα, τη Συμπερίληψη και την Ισότητα και μέλος του ΔΣ του ΣΕΒ Ιουλία Τσέτη.

ΑΠΕ ΜΠΕ



error: Content is protected !!