Αίγινα: Σε εξέλιξη τα γυρίσματα γαλλικής ταινίας στα στενά της πόλης της Αίγινας Αίγινα: Σε εξέλιξη τα γυρίσματα γαλλικής ταινίας στα στενά της πόλης της Αίγινας
Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή τη στιγμή τα γυρίσματα γαλλικής ταινίας στα στενά  της πόλης της Αίγινας. Για  το λόγο αυτό έχουν γίνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ... Αίγινα: Σε εξέλιξη τα γυρίσματα γαλλικής ταινίας στα στενά της πόλης της Αίγινας

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή τη στιγμή τα γυρίσματα γαλλικής ταινίας στα στενά  της πόλης της Αίγινας. Για  το λόγο αυτό έχουν γίνει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις  οι οποίες απασχόλησαν σε ειδική συνεδρίαση την Επιτροπή Ποιήτητας ζωής  του Δήμου Αίγινας.

Τα  γυρίσμτα θα διαρκέσουν μέχρι τις  20 Μαΐου και θα πραγματοποιηθούν στην πόλη της Αίγινας και στην Αγία Μαρίνα. Η ταινία είναι μεγάλου μήκους και ονομάζεται Drift.

Ελπίζουμε το νησί της Αίγινας να ωφεληθεί από την προβολή της και να αναδειχθούν και να προβληθούν όχι μόνο οι ομορφιές του, αλλά και η ιστορία και ο πολιτισμός του, όσο αυτό είναι εφικτό και επιτρεπτό από το σενάριο  της ταινίας.

saronicmagazine.gr



error: Content is protected !!