Για πρώτη φορά η Σαλαμίνα εκλέγει μέλος στην Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Για πρώτη φορά η Σαλαμίνα εκλέγει μέλος στην Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ
Η εκλογική αναμέτρηση της 15ης Μαΐου χαρακτηρίστηκε από την αθρόα προσέλευση των μελών και στην Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σαλαμίνας να ψηφίσουν για την... Για πρώτη φορά η Σαλαμίνα εκλέγει μέλος στην Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Η εκλογική αναμέτρηση της 15ης Μαΐου χαρακτηρίστηκε από την αθρόα προσέλευση των μελών και στην Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σαλαμίνας να ψηφίσουν για την εκλογή του προέδρου, Αλέξη Τσίπρα και των νέων μελών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Αισιοδοξία, δε, επικρατεί από τη μεγάλη αύξηση των νέων μελών που εγγράφηκαν προχθές, σε όλη τη χώρα.

Μόνο στην ΟΜ Σαλαμίνας εγγράφηκαν 309 νέα μέλη.

Ως προς τη σταυροδοσία και τις εκλογιμότητες στη νέα Κ.Ε., από τους Βουλευτές της Β΄ Πειραιά, στην ΟΜ Σαλαμίνας 1ος σε σταυρούς αναδείχτηκε ο Γιάννης Ραγκούσης με 87 σταυρούς, 17ος ο Τρύφων Αλεξιάδης με 55 σταυρούς και 66η η Νίνα Κασιμάτη με 39 σταυρούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γ. Ραγκούσης εκλέγεται στη νέα Κ.Ε. και μάλιστα πολύ ψηλά, μες στην πρώτη δεκάδα.

Εκλέγεται, επίσης και ο Τρ. Αλεξιάδης, ενώ έξω φαίνεται να μένει έως τώρα η Ν. Κασιμάτη. Αργά απόψε το βράδυ αναμένεται η διαμόρφωση των τελικών αποτελεσμάτων.

Αξίζει να επισημανθεί ότι για πρώτη φορά η Σαλαμίνα εκλέγει μέλος στην Κ.Ε., καθώς σχεδόν σίγουρη θεωρείται η εκλογή στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ της συντοπίτισσάς μας, Ελένης Καβρουδάκη. Οι δύο υποψήφιες από τη Σαλαμίνα, η Ελένη Καβρουδάκη και η Έφη Ζήση, συγκέντρωσαν η μεν πρώτη 68 σταυρούς και η δεύτερη 52 σταυρούς.

error: Content is protected !!