Ο Δήμαρχος Γιώργος Παναγόπουλος τιμήθηκε  στην 7η απονομή των βραβείων ελαιολάδου Olympia Health & Nutrition awards Ο Δήμαρχος Γιώργος Παναγόπουλος τιμήθηκε  στην 7η απονομή των βραβείων ελαιολάδου Olympia Health & Nutrition awards
Σαλαμίνα, 20.05.2022 Ο Δήμος Σαλαμίνας έδωσε το παρόν στην 7η απονομή των βραβείων ελαιολάδου Olympia Health & Nutrition awards σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε... Ο Δήμαρχος Γιώργος Παναγόπουλος τιμήθηκε  στην 7η απονομή των βραβείων ελαιολάδου Olympia Health & Nutrition awards

Σαλαμίνα, 20.05.2022

Ο Δήμος Σαλαμίνας έδωσε το παρόν στην 7η απονομή των βραβείων ελαιολάδου Olympia Health & Nutrition awards σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Παλαιά Βουλή στις 15 Μαϊου 2022.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος παρέστη για να βραβευτεί ενώ παράλληλα τίμησε με την παρουσία του ο υφυπουργός Παιδείας κ. Άγγελος Συρίγος.

Στο πλαίσιο της τελετής ο Δήμαρχος Σαλαμίνας τιμήθηκε  για την  πρωτοβουλία του να αναδείξει την αρχαία ελιά της Σαλαμίνας ηλικίας 2500 χρόνων ως ο μοναδικός επιζών οργανισμός από την ιστορική ναυμαχία – όπως μελετήθηκε διεξοδικά από ειδικούς επιστήμονες και αναδείχθηκε η μοναδική του αξία ως μνημείο ιδιαίτερης σημασίας για το φυσικό περιβάλλον και την πολιτιστική κληρονομιά.

Κατά την βράβευση, ο Γιώργος Παναγόπουλος δήλωσε:

“Ο Διεθνής Οργανισμός ‘Παγκόσμιο Κέντρο Ελιάς για την Υγεία’ με Πρόεδρο την Δρ. Ελένη Μέλλιου και Γεν. Γραμματέα τον Δρ. Προκόπιο Μαγιάτη, αμφότεροι συμπολίτες μας και εξέχουσες προσωπικότητες, με τιμά για την πρωτοβουλία μου να αναδείξουμε ως Δήμος την Ελιά της Όρσας. Η διάκριση αυτή ανήκει εξίσου στους συνεργάτες μου που δουλέψαμε και συνεχίζουμε να δουλεύουμε μαζί για την ανάδειξη της υπεραιωνόβιας Ελιάς μας, στην Κοινότητα Αιαντείου υπό τον Πρόεδρο κ. Χ. Γαβριήλ που συνεργαστήκαμε άψογα αλλά και στην πρώην Πρόεδρο της Κοινότητας κα. Καίτη Μπούνταλη Παυλίδη που είχε επίσης εργαστεί για το σκοπό αυτό. Η συμβολή στο όλο εγχείρημα των Δρ. Μαγιάτη και Μέλλιου ήταν και παραμένει αποφασιστική. Στηρίζουμε τον τόπο μας με κάθε τρόπο και εκφράζουμε την αγάπη, την φροντίδα και την επιθυμία μας να γίνει η Σαλαμίνα γνωστή, εξωστρεφής και αντάξια των προσδοκιών μας και της ομορφιάς της”.

Γιατί από την αρχή πιστέψαμε στο Μαζί.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί.

Εκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!