Κάποιοι δήμοι είναι σοβαροί σε αντίθεση με εμάς Κάποιοι δήμοι είναι σοβαροί σε αντίθεση με εμάς
Το φωνάζουμε καιρό τώρα. Ο Δήμος μας, εκτός των άλλων, έχει απολέσει την απαιτούμενη σοβαρότητα που πρέπει να έχει ένας Δήμος. Οι αιτίες γνωστές... Κάποιοι δήμοι είναι σοβαροί σε αντίθεση με εμάς

Το φωνάζουμε καιρό τώρα. Ο Δήμος μας, εκτός των άλλων, έχει απολέσει την απαιτούμενη σοβαρότητα που πρέπει να έχει ένας Δήμος. Οι αιτίες γνωστές και ας μην τις επαναλαμβάνουμε συνέχεια γιατί μας πιάνει θλίψη για την κατάντια μας. Ας φωνάζουν οι διάφοροι παπαγάλοι και ας λένε ότι θέλουν. Πάντα η αλήθεια πάει μπροστά και εμφανίζεται τόσο εμφατικά κάποιες φορές που τα σχόλια περιττεύουν Για το ίδιο ακριβώς έργο με την ίδια χρηματοδότηση εκδόθηκαν τα αντίστοιχα δελτία τύπου από τον Δήμο Μεθάνων-Τροιζηνίας και από τον δικό μας Δήμο. Διαβάστε τα και βγάλτε μόνοι σας τα συμπεράσματά σας

Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων: Χρηματοδότηση για κοινόχρηστα ηλεκτρικά ποδήλατα

Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου, αναφορικά με την χρηματοδότηση προγράμματος κοινοχρήστων ποδηλάτων, στον Γαλατά, τα Μέθανα, το Βαθύ και την Τροιζήνα.

“Ο Δήμος Τροιζηνίας – Μεθάνων σας ενημερώνει ότι εντάχθηκε η πράξη του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων «Βιώσιμη μικροκινητικότητα μέσω συστήματος κοινόχρηστων ποδηλάτων σε Δήμους της Χώρας (εκτός Δήμων Μητροπολιτικών Κέντρων)» με Κωδικό ΟΠΣ 5163963 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020»

Ο Δήμος μας, κατόπιν υποβολής αιτήματος και κατάθεσης των απαιτούμενων δικαιολογητικών, εντάχθηκε με ποσό χρηματοδότησης ύψους 255.812,76€.

Αφορά την προμήθεια 34 ηλεκτρικών ποδηλάτων μαζί με σταθμούς φόρτισης και λογισμικό πρόγραμμα διαχείρισης.

Τα σημεία που πρόκειται να τοποθετηθούν είναι:

• Παραλιακή οδός Γαλατά

• Παραλιακή οδός Λουτροπόλεως Μεθάνων

• Πλατεία Βαθέως

• Πλατεία Τροιζήνας

Δήμος Σαλαμίνας

Σαλαμίνα, 21.05.2022

Ένα σημαντικό βήμα για την απόκτηση ηλεκτρικών ποδηλάτων και την εγκατάσταση αυτόματου συστήματος ενοικίασής τους έκανε ο Δήμος Σαλαμίνας.

Διεκδικήσαμε και εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση 255.000 ευρω για την προμήθεια κοινοχρήστων ηλεκτρικών ποδηλάτων πόλης μέσω της ένταξης του Δήμου μας στο Πρόγραμμα ‘Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη’ του Υπουργείου Ανάπτυξης.

34 ποδήλατα μεταξύ των οποίων και ποδήλατο για ΑμεΑ σε διάφορα σημεία του νησιού για τους συμπολίτες μας.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που αναμένεται να βελτιώσει την καθημερινότητα των κατοίκων και των επισκεπτών, προωθώντας τις «πράσινες» μετακινήσεις.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος τονίζει:

“Τα ηλεκτρικά ποδήλατα αναμένεται να συνδράμουν στη διευκόλυνση της μετακίνησης, στον περιορισμό της κίνησης, αλλά και τον μετριασμό της μόλυνσης του περιβάλλοντος και του θορύβου”

Εκ του Γραφείου Τύπου

Πέρα από κάθε πολιτική διαφωνία και αντιπαράθεση που σαν σκοπό πρέπει να έχει το καλύτερο για το τόπο μας, αυτό που πρέπει να υπάρχει σε όλους τους τομείς είναι η σοβαρότητα και αυτή την έχουμε απολέσει αυταπόδεικτα πλέον.

Νικόλας ο Ψαράς

και για την αντιγραφή

Νίκος Γιαννόπουλος

error: Content is protected !!