Πολιτικές “κουτοπονηριές” ή κινήσεις πανικού από την Δημοτική Αρχή; Πολιτικές “κουτοπονηριές” ή κινήσεις πανικού από την Δημοτική Αρχή;
Δεν έχουν τελειωμό οι πολιτικές “κουτοπονηριές” που σκαρφίζονται στην οδό Αμμοχώστου οι ιθύνοντες του προεκλογικού αγώνα της Δημοτικής Αρχής. Ο σκοπός εμφανέστατος. Η απατηλή... Πολιτικές “κουτοπονηριές” ή κινήσεις πανικού από την Δημοτική Αρχή;

Δεν έχουν τελειωμό οι πολιτικές “κουτοπονηριές” που σκαρφίζονται στην οδό Αμμοχώστου οι ιθύνοντες του προεκλογικού αγώνα της Δημοτικής Αρχής. Ο σκοπός εμφανέστατος. Η απατηλή ελπίδα να δοθεί ένα τέλος στην δημοσκοπική κατρακύλα της, μήπως μπορέσει και με αυτό τον τρόπο να ανακάμψει. Όλο αυτό, όμως, μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί πολιτικά και σαν “κινήσεις πανικού”. Όλα φυσικά με τις απαραίτητες πολιτικά υπερφίαλες δηλώσεις και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, ώστε να στηριχτούν τα κατασκευασμένα, για χρήση αποκλειστικά στα κοινωνικά δίκτυα, αφηγήματα της. Κάποιες από αυτές τις πολιτικές “κουτοπονηριές” προκαλούν απλά το γέλιο, κάποιες άλλες μας διασύρουν αλλά υπάρχουν και κάποιες που πραγματικά μας θυμώνουν δείχνοντας πλέον καταφανέστατα και εμφατικά ότι δεν έχουμε να κάνουμε με μια πολιτικά σοβαρή Δημοτική Αρχή.

Ας τα πάρουμε λοιπόν τα πράγματα με τη σειρά.

Διαβάζουμε το δελτίο τύπου της Δημοτικής Αρχής για το δώρο (του Δήμου; ) στους μαθητές με την ευκαιρία της έναρξης των πανελληνίων εξετάσεων.

Σαλαμίνα, 03.06.2022

Μήνυμα Δημάρχου Σαλαμίνας για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις

Ευχόμαστε στους μαθητές της Γ΄ Λυκείου του νησιού μας καλή επιτυχία και καλή δύναμη!

Ο αγώνας της μόρφωσης και εκπαίδευσης είναι μακρύς.

Εκ μέρους του Δήμου Σαλαμίνας, είμαστε δίπλα στα παιδιά και ευχή μας να γίνουν χρήσιμοι πολίτες και ευτυχισμένοι άνθρωποι. Οι πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν έναν μεγάλο σταθμό της ζωής των παιδιών αλλά δεν είναι ούτε την αρχή ή το τέλος αυτής.

Εκ του Γραφείου Τύπου

Σημειώνουμε ότι κατά την έναρξη της πρώτης ημέρας των υποψηφιών ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Γιώργος Παναγόπουλος βρέθηκε για ευχές στους μαθητές στα σχολεία του νησιού μοιράζοντας σημειωματάρια στους μαθητές με συμβολικά μηνύματα και νότες έμπνευσης για την επίτευξη των στόχων τους.

Ας δούμε λοιπόν τι μοίρασε στους μαθητές ο Δήμος (που είμαστε όλοι όπως έλεγε ο Δήμαρχος αλλά φαίνεται να το έχει ξεχάσει)

το προεκλογικό σημειωματάριο που μοίρασε ο Δήμαρχος με την διεύθυνσή του στο Instagram

Πάλι καλά που δεν τους μοίρασε το προεκλογικό του πρόγραμμα

Κάποιος φυσικά, που θα ήθελε να κάνει φτηνή συμπολίτευση, θα μπορούσε να πει ότι και άλλοι Δήμοι όπως π.χ ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού, ο δήμος της Γόρτυνας στη Κρήτη, αλλά και η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έκαναν παρόμοια δώρα στους μαθητές. Φυσικά δεν μπήκαν όλοι αυτοί στον κόπο να ψάξουν για τα συγκεκριμένα δώρα. Ο λόγος απλός. Φαίνεται εμφανέστατα πόσο ασόβαρη( πολιτικά πάντα να μην παρεξηγηθούμε) είναι η Δημοτική μας αρχή και ο μελλοντικά απελθών Δήμαρχος σε σχέση με άλλους Δήμους, ειδικά της Γόρτυνας που μπήκε μαζί μας στην επιτήρηση. Η κίνηση αυτή του Δημάρχου μπορεί μόνο να χαρακτηριστεί σαν προσπάθεια υφαρπαγής των ψήφων των 18χρονων. Τελεία και παύλα.

Ευτυχώς που η Νέα Γενιά δεν είναι τόσο χαζή και αδιάφορη όσο κάποιοι θέλουν να πιστεύουν ότι είναι και σίγουρα δεν τρώει κουτόχορτο

Το δώρο στους μαθητές του Δήμου Παπάγου-Χολαργού
Το δώρο στους μαθητές από τον Δήμο Γόρτυνας

Ας μην βάλουμε τα αντίστοιχα δελτία τύπου των δύο παραπάνω Δήμων για να λυπηθούμε ακόμα περισσότερο.

Υπάρχει ένα ακόμη θέμα που μας έχει πραγματικά νευριάσει αλλά δεν είναι του παρόντος να το αναλύσουμε. Οψόμεθα όμως να γίνει σύντομα. Επιγραμματικά θα πούμε ότι είναι αισχρή συμπεριφορά (πολιτική πάντα, να μην παρεξηγηθούμε) προς τους κατοίκους του νησιού,αλλά και προς το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου ειδικά, η δρομολόγηση έκτακτου Δημοτικού Συμβουλίου με σημαντικά θέματα μία ώρα πριν την κηδεία του εκλιπόντος πρώην Δήμαρχου Θανάση Μακρή και ελπίζουμε να αναβληθεί.

Τελειώνοντας για να γελάσουμε και λίγο ας δούμε την μάλλον στημένη φωτογραφία του αντιδημάρχου καθαριότητας, ο οποίος κάτω από την επίβλεψη του Προέδρου του Λιμενικού Ταμείου καθαρίζει το σημείο εκείνο του Βουρκαρίου που μας έκανε πανελλήνια ρεζίλι. Να θυμίσουμε μόνο στην Δημοτική αρχή ότι όταν κάποιοι πηγαίνουν για πρώτη φορά κάποιοι άλλοι είχαν ήδη πάει , είχαν έρθει, είχαν ξαναπάει και είχαν ξαναέρθει.

Ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας επί το έργο του καθαρισμού στο ακριβές σημείο που ξέρασε ο αγωγός και ακυρώθηκαν οι πανελλήνιοι αγώνες ΚΑΝΟΕ-ΚΑΓΙΑΚ

Τελειώνοντας θα πω μόνο μια ακόμη κουβέντα.

Γιατί ρε παλληκάρια τέτοιος αυτοεξευτελισμός (πολιτικός πάντα, να μην παρεξηγηθούμε)

Νικόλας ο Ψαράς

και για την Αντιγραφή

Νίκος Γιαννόπουλος

error: Content is protected !!