Ελάτε να γίνουμε πολλοί! Ελάτε να γίνουμε πολλοί!
του Κώστα Σπετζιωτάκη, Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Σαλαμίνας Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Σαλαμίνας μετρά 95 χρόνια λειτουργίας! Είναι από τους μακροβιότερους εμπορικούς συλλόγους που υπάρχουν... Ελάτε να γίνουμε πολλοί!

του Κώστα Σπετζιωτάκη, Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Σαλαμίνας

Ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Σαλαμίνας μετρά 95 χρόνια λειτουργίας!

Είναι από τους μακροβιότερους εμπορικούς συλλόγους που υπάρχουν γενικά.

Ιδρύθηκε το 1927 με πρόεδρο τον Δημήτρη Καρνέση και ταμία τον Δημήτρη Ζερβό.

Τα χρόνια πέρασαν, οι καιροί άλλαξαν ξανά και ξανά, μαζί και οι διοικήσεις και φτάσαμε στο σήμερα.

Έμεινε όμως κάτι ατόφιο και αναλλοίωτο. Ο αγώνας του κάθε ελεύθερου επαγγελματία να παραμείνει στην αγορά εργασίας ανταγωνιστικός. Αυτός ο κοινός αγώνας, δίνει λόγο ύπαρξης στον κάθε εμπορικό σύλλογο της κάθε περιοχής. Ο εμπορικός σύλλογος Σαλαμίνας ξεπερνά τα 300 ενεργά μέλη τώρα. Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα αύξησης μελών και συνεχώς θα προσκαλούμε νέα μέλη.

Ελάτε να γίνουμε πολλοί, επειδή όλοι μαζί θα ενώσουμε τις φωνές μας, θα συνδυάσουμε τις σκέψεις μας και θα ανταλλάξουμε ιδέες πρώτα. Ύστερα θα έρθουν οι προτάσεις και θα βρεθούν οι λύσεις στα ζητήματά μας.

Τα οφέλη που προκύπτουν από την εγγραφή στον εμπορικό σύλλογο είναι πολλά και συγκεκριμένα όπως αναφέρονται παρακάτω:

• Ο εμπορικός σύλλογος καταθέτει θέσεις και προτάσεις και περιλαμβάνεται στα κέντρα λήψεων αποφάσεων, προασπίζοντας τα τοπικά συμφέροντα του εμπορικού κόσμου του νησιού. Άρα όσα πιο πολλά μέλη έχει τόσο πιο πολύ επιρροή ασκεί.

• Προωθεί αυτόνομα ή σε συνεργασία με τα παρακείμενα συνδικαλιστικά όργανα του εμπορίου θέσεις και προτάσεις που αφορούν πανελλήνιας εμβέλειας θέματα.

• Στηρίζει αιτήματα των μελών του, αναδεικνύει και διεκδικεί λύσεις για θέματα που αφορούν κλάδους, γεωγραφικές εμπορικές περιοχές και προβλήματα που άπτονται της λειτουργίας της “αγοράς” και του νησιού.

Ο εμπορικός σύλλογος κάθε πόλης ή νησιού στηρίζει και στηρίζεται συνάμα από τα μέλη του και προσφέρει την δυνατότητα προώθησης εμπορικών θεμάτων και επίλυσης ομαδικών και ατομικών προβλημάτων. Κατ ́αυτόν τον τρόπο αξιοποιείται η δύναμη της “συνολικής συμμετοχής” και η αξιοπιστία της εκατονταετούς σχεδόν ιστορίας του.

Ως πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Σαλαμίνας σας προσκαλώ να εγγραφείτε ως μέλη, για να επεκταθεί η συζήτηση ουσιαστικά και να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες του.

Η ευθύνη μου και όλου του Δ.Σ. είναι μεγάλη, διότι αυτό που ξεκίνησε η Ορσία Ραπαντζίκου, πρώην πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Σαλαμίνας είναι τεράστιο για τον σύλλογο και το νησί!

Μας άφησε μεγάλη παρακαταθήκη και εμείς πρέπει να ανταποκριθούμε ανάλογα.

Για Πληροφορίες και εγγραφές

Λ. Φανερωμένης 33 – 1ος Όροφος Σαλαμίνα

Τηλ.: 210 4658622

www.eesalaminas.gr

error: Content is protected !!