Λυπηρό- Μόνο τα κοινωνικά δίκτυα γνωρίζει και ο κ. Αλαϊσκας Λυπηρό- Μόνο τα κοινωνικά δίκτυα γνωρίζει και ο κ. Αλαϊσκας
Eίναι πραγματικά λυπηρό για κάποιον που προέρχεται από παλιά πολιτική οικογένεια με έντονους πολιτικούς αγώνες να ευτελίζεται, πολιτικά πάντα να μην παρεξηγηθούμε, έτσι. Η... Λυπηρό- Μόνο τα κοινωνικά δίκτυα γνωρίζει και ο κ. Αλαϊσκας

Eίναι πραγματικά λυπηρό για κάποιον που προέρχεται από παλιά πολιτική οικογένεια με έντονους πολιτικούς αγώνες να ευτελίζεται, πολιτικά πάντα να μην παρεξηγηθούμε, έτσι.

Η πολιτικά σαθρή εμμονή των μελών αυτής της δημοτικής Αρχής στα κοινωνικά δίκτυα, η οποία εμμονή ενδέχεται να υποκρύπτει την πολιτική ανικανότητά της τελικά είναι παροιμιώδης.

Στο σημερινό λοιπόν συμβούλιο, καταστρατηγώντας τον κανονισμό του, που προβλέπει ερωτήσεις προς τον Δήμαρχο ο Πρόεδρος του ΑΚΟΙΠΟΠ θεώρησε σκόπιμο να κάνει ερώτηση προς τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Μάνο Δερτούζο αναφέροντας την συνέντευξη που έδωσε σε ένα “κοινωνικό δίκτυο” όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Μάλλον εννοούσε την συνέντευξη που έδωσε στη “ΦΩΝΗ”. Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε για πολλοστή φορά τη διαφορά την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ:

Αυτό όμως που θα αναφέρουμε και θα επισημάνουμε για πολλοστή φορά είναι ότι είναι πραγματικά κρίμα για το μέλλον αυτού του τόπου να ορίζουν τις τύχες του από καίριες θέσεις άνθρωποι που δεν γνωρίζουν την διαφορά Μ.Μ.Ε και Μ.Κ.Δ. Ή κάνουν πως δεν την γνωρίζουν για να καλύψουν την πολιτική τους δειλία και την έλλειψη απαντήσεων σε πραγματική κριτική;

Και μια που μιλάμε για πραγματική κριτική. Καλό θα ήταν λοιπόν, πριν κουνήσει το δάκτυλο ο Πρόεδρος του ΑΚΟΙΠΟΠ ( ο οποίος τον τελευταίο καιρό ακούγεται έντονα ότι προβαίνει σε προσωπικές Δημόσιες σχέσεις) να θυμηθεί ότι, η Δημοτική Αρχή που είναι μέλος της, όσο τηρούνται οι όροι και οι κανόνες, θα έκανε μελέτη για την διαπλάτυνση των Πεζοδρομίων της Λεωφ. Φανερωμένης ύστερα από αίτημα που έθεσε ο Εμπορικός Σύλλογος και ότι αυτή η μελέτη βρίσκεται σε κάποιο συρτάρι στην οδό Αμμοχώστου. Αρκεί δε η επικαιροποίησή της ώστε να προχωρήσει το αίτημα του Εμπορικού Συλλόγου. Φυσικά δεν το ήξερε ο κ. Αλαίσκας και μάσαγε τα λόγια του όταν αναφέρθηκε στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου.

Καλό θα είναι λοιπόν να αφήσουν κάποιοι τα κινητά τους, ψάχνοντας ποιος σχολιάζει τι, και να στρωθούν λίγο στη δουλειά μπας και προλάβουν να σώσουν κάτι. Έτσι βρε αδελφέ για να πούνε ότι κάτι έκαναν και εκείνοι για τον τόπο πριν τους στείλει ο λαός της Σαλαμίνας στο χρονοντούλαπο της ιστορίας του, σαν τους πλέον αποτυχημένους και τους μείνουν μόνο τα στημένα LIKES στα κοινωνικά δίκτυα που τόσο αγαπούν.

Νικόλας ο ψαράς

και για την αντιγραφή

Νίκος Γιαννόπουλος

error: Content is protected !!