Απόλυτη επιτυχία στη Δράση πρόληψης από Εθελοντές Ιατρούς στα Σελήνια Απόλυτη επιτυχία στη Δράση πρόληψης από Εθελοντές Ιατρούς στα Σελήνια
Χθές στην Κοινοτητα Σεληνίων πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η δράση πρόληψης από εθελοντές Ιατρούς. Προσήλθαν πάνω από 50 άτομα να εξεταστούν από την ομάδα... Απόλυτη επιτυχία στη Δράση πρόληψης από Εθελοντές Ιατρούς στα Σελήνια

Χθές στην Κοινοτητα Σεληνίων πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η δράση πρόληψης από εθελοντές Ιατρούς.

Προσήλθαν πάνω από 50 άτομα να εξεταστούν από την ομάδα εθελοντών Ιατρών.

Στους συμπόλίτες μας επισης πραγματοποιήθηκαν rapid test, λιπομέτρηση, οξυμετρία, μέτρηση σακχάρου, θερμομέτρηση και καρδιογράφημα.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο της κοινότητας Σελήνιων κυριο Μαριο Τραυλό, τον Αντιπροεδρο κυριο Παναγιωτη Δεδε, την Προεδρο των Καπή κύρια Μεαγκωφ και τα μελη τους για την συνεργασια.

Η πρόληψη και η προαγώγη υγειας είναι άμεση προτεραιότητα ειδικά στις συνθήκες που βιώνουμε ολοι αυτήν την περίοδο.

Οι Ιατροί που συμμετείχαν στη δράση και τους ευχαριστούμε θερμά ηταν Κωνσταντίνος Φωκάς ουρολόγος, Μαρία Ρήγα, καρδιολογος, Νίκος Μπαρμπουνάκης, ορθοπαιδικός, Σταμάτης Μπερής, Καρδιολόγος, Θεοχαρούλα Κοντούλη, νεφρολόγος, Καλομοίρα Καπαραλιώτη, Παιδίατρος, Ελβίρα Παρασκευοπούλου ποδολογος, Μαριέττα Μιχαήλ, διατροφολογος καθως και τον νοσηλευτή Γιάννη Δικαίο και την Ελενη Μητροπουλου για την εθελοντικη προσφορά τους σήμερα.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Πειραιά ενθαρύνει τέτοιες δράσεις που έχουν σκόπο την ενημέρωση και την πρόληψη του κοινού

Η Κοινότητα Σεληνιων, ο Συλλογος γονεων και κηδεμονων του Δημοτικου σχολείου Σεληνιων και ο Σύλλογος Ατόμων με Διαβήτη Σαλαμίνας “Γλυκιά Ζωή με Δράση” παροτρύνει ολους τους συλλογους να αγκαλιάσουν τετοιες σημαντικές δράσεις.

error: Content is protected !!