Επίσκεψη του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) και του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Καλίνικου Κρεάνγκα στον Δήμαρχο Σαλαμίνας Επίσκεψη του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) και του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Καλίνικου Κρεάνγκα στον Δήμαρχο Σαλαμίνας
Σαλαμίνα, 8.07.2022 Υποδεχθήκαμε χθες τα μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ), τον Πρόεδρο Κ. Παπαγεωργίου, την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων την... Επίσκεψη του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ) και του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Καλίνικου Κρεάνγκα στον Δήμαρχο Σαλαμίνας

Σαλαμίνα, 8.07.2022

Υποδεχθήκαμε χθες τα μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (πινγκ πονγκ), τον Πρόεδρο Κ. Παπαγεωργίου, την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων την Σαλαμίνια Ξένια Στάθη και τον υπεύθυνο Μάρκετινγκ Ν. Γραμμένο.

Μαζί τους υποδεχτήκαμε τον θρύλο του αθλήματος, τον μεγαλύτερο Έλληνα αθλητή του πινγκ πονγκ όλων των εποχών, τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Καλίνικο Κρεάνγκα.

Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, Γιώργος Παναγόπουλος, δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Ειναι για μας χαρα να υποδεχόμαστε στη Σαλαμίνα τον προεδρο και τα μελη της ομοσπονδιας επιτραπεζιας αντισφαιρισης.

Με τη συμβολη της συμπολίτισσας μας και υπευθυνης δημοσιων σχεσεων Ξενιας Σταθη, μητέρας της σπουδαίας ελληνίδας πρωταθλήτριας Μαλαματένιας Παπαδημητρίου, και την αριστη σχέση μας με την Ομοσπονδία θα κάνουμε σπουδαία πράγματα στη Σαλαμίνα για ένα αθλημα με μεγάλη παράδοση και σπουδαίες επιτυχιες στο νησι.

Ειναι επισης χαρα μας να υποδεχόμαστε τον θρύλο του πινγκ πονγκ στην Ελλάδα τον Καλλίνικο Κρεάνκα».

Η Σαλαμίνα με τον Τελαμώνα έχει μεγάλη παράδοση στο άθλημα και σκοπός μας είναι να συμβάλλουμε στην περαιτέρω ανάπτυξη του στο νησί.

Έτσι, συζητήθηκε η διεξαγωγή πανελληνίου πρωταθλήματος αλλά και διεθνών αγώνων Πινγκ Πονγκ στην Σαλαμίνα  και σύντομα θα είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε λεπτομέρειες.

Η ανάπτυξη του αθλητισμού αλλά και του αθλητικού τουρισμού στο νησί μας είναι για μας πρωταρχικοί σκοποί.

Eκ του Γραφείου Τύπου

error: Content is protected !!