ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΨΙΛΗΣ ΆΜΜΟΥ ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΨΙΛΗΣ ΆΜΜΟΥ
Μία από τις μεγαλύτερες παραλίες της Σαλαμίνας, η Ψιλή Άμμος, συνιστά ιδανικό προορισμό για κάθε επισκέπτη του νησιού, ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς διακρίνεται... ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΨΙΛΗΣ ΆΜΜΟΥ

Μία από τις μεγαλύτερες παραλίες της Σαλαμίνας, η Ψιλή Άμμος, συνιστά ιδανικό προορισμό για κάθε επισκέπτη του νησιού, ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς διακρίνεται για το φυσικό της πλούτο και κάλλος, κάτι το οποίο αποδεικνύεται από την αυξημένη επισκεψιμότητα ετησίως.

Αδιαμφισβήτητα, πρόκειται για μία ασφαλή και πεντακάθαρη παραλία και θάλασσα, η οποία εποπτεύεται και συντηρείται από δύο ενεργούς και δραστήριους Συλλόγους με εμπειρία ετών. Ταυτόχρονα, αποτελεί μία ήσυχη οικογενειακή παραλία, κατάλληλη για μικρά παιδιά αλλά και για κάθε ηλικία, που σου αφήνει ανεξίτηλες αναμνήσεις και νοσταλγία για να την επισκέπτεσαι συνεχώς χειμώνα και καλοκαίρι.

Τον τελευταίο καιρό όλο το Αιγαίο και ο Σαρωνικός δοκιμάζονται από έντονη παρουσία μεδουσών και έτσι οι δύο τοπικοί Σύλλογοι στην Ψιλή Άμμο με εθελοντικές παρεμβάσεις των μελών τους και των οικιστών καταβάλλουν σημαντική προσπάθεια, ώστε να διατηρούν την παραλία και τη θάλασσα σε άριστη κατάσταση. Ωστόσο, κακόβουλα δημοσιεύματα διαδίδουν πως η θάλασσά μας είναι γεμάτη από μέδουσες και μάλιστα κάποιες από αυτές είναι επικίνδυνες και δηλητηριώδεις, χωρίς όμως να υπάρχει καμία επίσημα εμπεριστατωμένη κρατική έρευνα, παρά μόνο ανυπόστατες κακόβουλες φήμες και προσπάθεια υποβάθμισής της, λόγω της όλο και μεγαλύτερης επισκεψιμότητά της. Και οι λόγοι προφανείς!

Ό,τι κι αν φημολογείται, η παραλία της Ψιλής Άμμου είναι ΑΣΦΑΛΗΣ. Ευχαριστούμε θερμά όλους τους επισκέπτες, παλαιούς και νέους οικιστές, που διαρκώς επενδύουν με πολυτελείς και αξιοθαύμαστες κατασκευές και αναβαθμίζουν την περιοχή της Ψιλής Άμμου.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ…

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΕΠΕΖΛΗ ΖΩΗ ΚΑΝΑΚΗ

error: Content is protected !!