Νικόλαος Σούτας όχι μόνον δεν θα «πλήξουν τον Πούτιν» αλλά θα έχουν καταστροφικές συνέπειες για την ελληνική οικονομία Νικόλαος Σούτας όχι μόνον δεν θα «πλήξουν τον Πούτιν» αλλά θα έχουν καταστροφικές συνέπειες για την ελληνική οικονομία
Τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά την Ελληνική Λύση η οποία είχε έγκαιρα προειδοποιήσει πως οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας... Νικόλαος Σούτας όχι μόνον δεν θα «πλήξουν τον Πούτιν» αλλά θα έχουν καταστροφικές συνέπειες για την ελληνική οικονομία

Τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά την Ελληνική Λύση η οποία είχε έγκαιρα προειδοποιήσει πως οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας όχι μόνον δεν θα «πλήξουν τον Πούτιν» αλλά θα έχουν καταστροφικές συνέπειες για την ελληνική οικονομία.

Ο Έλληνας παραγωγός δεν μπορεί να πουλήσει τα προϊόντα του στην Ρωσία.

Ο Έλληνας ξενοδόχος δεν μπορεί να φιλοξενήσει Ρώσους τουρίστες.

Το «καρτέλ» της ενέργειας όμως μπορεί να διπλασιάζει την δαπάνη εισαγωγών ενέργειας από την Ρωσία, εκτροχιάζοντας πλήρως το Ελληνορωσικό ισοζύγιο εμπορικών συναλλαγών.

Το αποτέλεσμα: Έλλειμμα 2,77 δισ. ευρώ στο πεντάμηνο Ιανουαρίου – Μαΐου.

Εάν η κυβέρνηση μας είχε ακούσει, το μεγαλύτερο μέρος αυτών των χρημάτων θα βρισκόταν στα δημόσια ταμεία για να ενισχύσει τις ελληνικές οικογένειες και τις ελληνικές επιχειρήσεις.

Να δούμε επιτέλους πότε θα ξυπνήσουν.

error: Content is protected !!