Νέο φιάσκο για τη Διοίκηση Πατούλη: το Ελεγκτικό Συνέδριο έβγαλε “κόκκινη κάρτα” στα smart watch Νέο φιάσκο για τη Διοίκηση Πατούλη: το Ελεγκτικό Συνέδριο έβγαλε “κόκκινη κάρτα” στα smart watch
Νέο φιάσκο για τη Διοίκηση Πατούλη: το Ελεγκτικό Συνέδριο έβγαλε “κόκκινη κάρτα” στα smart watch Ένα “πιλοτικό πρόγραμμα”… για την πρόληψη της πανδημίας Νέο,... Νέο φιάσκο για τη Διοίκηση Πατούλη: το Ελεγκτικό Συνέδριο έβγαλε “κόκκινη κάρτα” στα smart watch

Νέο φιάσκο για τη Διοίκηση Πατούλη: το Ελεγκτικό Συνέδριο έβγαλε “κόκκινη κάρτα” στα smart watch

Ένα “πιλοτικό πρόγραμμα”… για την πρόληψη της πανδημίας

Νέο, ηχηρό χαστούκι για τη Διοίκηση Πατούλη. Το Ελεγκτικό Συνέδριο έβαλε τέλος στο πιλοτικό πρόγραμμα με smart watch, κόστους 1.202.800 ευρώ, απορρίπτοντας τη σχετική σύμβαση. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό το γεγονός ότι η Διοίκηση της Περιφέρειας έκανε παρέμβαση υπέρ του προσωρινού αναδόχου στη Μείζονα Επταμελή Σύνθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, η οποία την απέρριψε.

Αυτό που τελικά εξελίχθηκε σε άλλο ένα φιάσκο της Διοίκησης Πατούλη, αποτελεί άλλη μία ένδειξη του τρόπου άσκησης διοίκησης, με πρόσχημα την πανδημία. Στις 10 Φεβρουαρίου 2021 έφερνε εκτός ημερήσιας διάταξης, άρον, άρον, λίγες μόλις ώρες πριν από τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, το θέμα της “προμήθειας πιλοτικού συστήματος πρόγνωσης της υγείας ευπαθών ομάδων λόγω της πανδημίας COVID-19”. Η Διοίκηση παρουσίασε το πρόγραμμα αυτό προς υλοποίηση από 30 Δήμους, που όμως τα Δημοτικά τους Συμβούλια δεν είχαν πάρει τις σχετικές αποφάσεις, όπως ανέδειξε και η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου!

Τότε η Δύναμη Ζωής είχε καταγγέλλει τη μεθόδευση και το περιεχόμενο της σύμβασης (σχετικό ΔΤ), αναδεικνύοντας την επιχείρηση εκμετάλλευσης της συγκυρίας της πανδημίας, σε βάρος της τσέπης των φορολογούμενων πολιτών. Εντέλει η τεκμηριωμένη κριτική της Δύναμης Ζωής και οι αντιδράσεις, σε συνεργασία με τις άλλες παρατάξεις του δημοκρατικού τόξου, έφεραν καρπούς.

Οι τίτλοι τέλους έπεσαν με την εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών κ. Πέππα στην Οικονομική Επιτροπή, για την ανάκληση της σχετικής απόφασης. Άλλο ένα δείγμα της “άριστης” Διοίκησης Πατούλη.

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.RenaDourouDynata.gr
www.RenaDourou.gr
www.DinamiZois.gr
Fb: www.facebook.com/renaperifereia/
Twitter: @RenaDourou
Instagram: @rena.dourou

Το Γραφείο Τύπου, 8 / 9 / 22

error: Content is protected !!