Τρ. Αλεξιάδης : Αντί απαντήσεων, με πολιτικές αθλιότητες επιχειρούν να σωθούν Τρ. Αλεξιάδης : Αντί απαντήσεων, με πολιτικές αθλιότητες επιχειρούν να σωθούν
Αθήνα 20.09.2022 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τρ. Αλεξιάδης : Αντί απαντήσεων, με πολιτικές αθλιότητες επιχειρούν να σωθούν Με αφορμή την άμεση ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών στις... Τρ. Αλεξιάδης : Αντί απαντήσεων, με πολιτικές αθλιότητες επιχειρούν να σωθούν

Αθήνα 20.09.2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τρ. Αλεξιάδης : Αντί απαντήσεων, με πολιτικές αθλιότητες επιχειρούν να σωθούν

Με αφορμή την άμεση ανακοίνωση του Υπουργείου Οικονομικών στις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, με παρέμβασή του στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, ο βουλευτής Β’ Πειραιά και αν. τομεάρχης Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Τρύφων Αλεξιάδης κάλεσε το Υπουργείο Οικονομικών να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία κοστολόγησης:

«Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών διέπραξε μια πολιτική αθλιότητα. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε μια κοστολογημένη και τεκμηριωμένη ομιλία και είπε συγκεκριμένα πράγματα και βγήκε αμέσως το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Οικονομικών, όχι το Γραφείο Τύπου του κ. Υπουργού, όχι το γραφείο τύπου του αναπληρωτή Υπουργού ή Υφυπουργού, βγήκε το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Οικονομικών με ανακοίνωση να κοστολογήσει τα μέτρα, θα καταθέσω στα πρακτικά το σχετικό έγγραφο.

Τι προκύπτει από το σχετικό έγγραφο; ότι το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Οικονομικών, από την ώρα που τελείωσε ο Αλέξης Τσίπρας το Σάββατο το βράδυ την ομιλία του, επικοινώνησε με τις υπηρεσίες, έστειλαν οι υπηρεσίες αμέσως τα έγγραφα και είχε την κοστολόγηση. Εδώ είναι η πολιτική αθλιότητα, έχει κάθε δικαίωμα να βγει ο Υπουργός Οικονομικών, ο αναπληρωτής Υφυπουργός και να πάρουν θέση, όταν βγαίνει όμως το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Οικονομικών, έχετε ευθύνη.

Σας καλώ αύριο να φέρετε στην Ολομέλεια ή καταθέστε σήμερα, για να εκθέσετε και πολιτικά τον Αλεξιάδη, δημοσιοποιήστε τα έγγραφα των υπηρεσιών. Διότι μαθαίνω από το Υπουργείο Οικονομικών, ότι δεν υπάρχει καμία κοστολόγηση και κανένα έγγραφο υπηρεσίας, που να κοστολογεί αυτά τα απαράδεκτα που γράφει το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Οικονομικών. Εκθέστε λοιπόν τον Αλεξιάδη, δημοσιοποιήστε την κοστολόγηση από το Υπουργείο Οικονομικών».

Δείτε το video:

error: Content is protected !!