Η Σαλαμίνα είναι ο μεγάλος χαμένος της ανικανότητας της Δημοτικής Αρχής και του πολιτικά αισχρού τρόπου συμπεριφοράς τους. Η Σαλαμίνα είναι ο μεγάλος χαμένος της ανικανότητας της Δημοτικής Αρχής και του πολιτικά αισχρού τρόπου συμπεριφοράς τους.
 Έχουν χαθεί πλέον τα όρια, αλλά κυρίως η τσίπα από τον μελλοντικά απερχόμενο Δήμαρχο και κάποια από τα στελέχη της Δημοτικής του αρχής στην... Η Σαλαμίνα είναι ο μεγάλος χαμένος της ανικανότητας της Δημοτικής Αρχής και του πολιτικά αισχρού τρόπου συμπεριφοράς τους.

 Έχουν χαθεί πλέον τα όρια, αλλά κυρίως η τσίπα από τον μελλοντικά απερχόμενο Δήμαρχο και κάποια από τα στελέχη της Δημοτικής του αρχής στην απέλπιδα προσπάθεια να κρατηθούν στις καρέκλες τους. Πολλά ακούγονται για αντιδημοκρατικές ,τουλάχιστον, ενέργειες και μεθοδεύσεις για τις οποίες, όμως, δεν θα ασχοληθούμε εκτενέστερα.

Δεν αξίζει ο κόπος άλλωστε να ασχολούμαστε περαιτέρω με αυτή τη δημοτική αρχή που κατά τη γνώμη μας είναι η χειρότερη που έχει γνωρίσει η Σαλαμίνα εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Δυστυχώς οι σοβαρές ολιγωρίες της έχουν οδηγήσει το τόπο αρκετά χρόνια πίσω.

Εν μέσω όμως της γενικής κατακραυγής για τα λύματα που ξεχύνονται στους δρόμους, για την απώλεια της ενεργειακής αναβάθμισης του 1ου και 2ου ΓΕΛ και για άλλα πολλά μικρά και μεγάλα, τα οποία σύμφωνα με τον Δήμαρχο είναι φήμες που διασπείρουν κακοπροαίρετοι ξετσίπωτοι έχουμε και τις επιθέσεις του, εναντίον οποιουδήποτε δεν χειροκροτεί το μηδαμινό αν όχι μηδενικό έργο του.

Μοιάζει να αναφωνεί, όπως πολύ εύστοχα το έθεσε κάποιος συμπολίτης μας, ΠΑΣ ΜΗ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΩΝ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΣΤΙ ΒΑΡΒΑΡΟΣ.

Η Σαλαμίνα όμως είναι ο μεγάλος χαμένος της ανικανότητας της Δημοτικής Αρχής και του πολιτικά αισχρού τρόπου συμπεριφοράς τους. Η Σαλαμίνα  είναι μπροστά στη μεγαλύτερη πρόκληση της σύγχρονης ιστορίας της και αναζητά Δήμαρχο με απαραίτητο προσόν την σοβαρότητα. Σοβαρότητα που αυτή η δημοτική αρχή έχει απολέσει αν είχε ποτέ φυσικά.    

Editorial έντυπης έκδοσης της “ΦΩΝΗΣ της ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ”

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: Content is protected !!