Ομιλία- ενημέρωση από τον Σύλλογο Κρητών Σαλαμίνας “Μεγαλόνησος”  με θέμα την Υγιή Σεξουαλικότητα. Ομιλία- ενημέρωση από τον Σύλλογο Κρητών Σαλαμίνας “Μεγαλόνησος”  με θέμα την Υγιή Σεξουαλικότητα.
Το γεγονός του βιασμού της εντεκάχρονης, δεν πρέπει να είναι και να μείνει ως μια είδηση σοκαριστική για την κοινωνία. Πέρα απο το έργο... Ομιλία- ενημέρωση από τον Σύλλογο Κρητών Σαλαμίνας “Μεγαλόνησος”  με θέμα την Υγιή Σεξουαλικότητα.

Το γεγονός του βιασμού της εντεκάχρονης, δεν πρέπει να είναι και να μείνει ως μια είδηση σοκαριστική για την κοινωνία. Πέρα απο το έργο της δικαιοσύνης οφείλουμε να αναρωτηθούμε και ενεργοποιηθούμε και ένα τραγικό γεγονός να πυροδοτήσει μια σειρά από εξελίξεις έτσι τα πράγματα να αλλάξουν.

Ολοι μας μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα από το να δείχνουμε σοκαρισμένοι, ή να προσπαθούμε να προστατεύσουμε το δικό μας παιδί. Η κοινωνία είναι υπεύθυνη και υπόλογη για κάθε γεγονός που αφήνει απροστάτευτα παιδιά να πέφτουν θύματα σε οποιαδήποτε κακοποίηση. Ο καθένας οφείλει να κάνει το καλύτερο που μπορεί ατομικά και κοινωνικά έτσι ώστε να ελπίζουμε στο μέλλον σε μια καλύτερη και ασφαλέστερη κοινωνία. Η εκπαίδευση, η ενημέρωση, η μάθηση είναι η αρχη του τέλους της αδρανούς κοινωνίας.

Για όλος αυτούς τους λόγους, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου και ώρα 6.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ομιλία- ενημέρωση από το σύλλογο Κρητών Σαλαμίνας “Μεγαλόνησος” με θέμα την Υγιή Σεξουαλικότητα, από την Σύμβουλο ψυχολογίας Σταυρούλα Δριβάκου.

Ευελπιστούμε να υπάρξει αφύπνιση και συνέχεια στην ενημέρωση. Η αλλαγή απαιτεί μια ζύμωση που οφείλουμε να συμμετέχουμε όλοι.

error: Content is protected !!