Επίσκεψη του βουλευτή της ΝΔ Β’ Πειραιά Δημήτρη Μαρκόπουλου στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας Επίσκεψη του βουλευτή της ΝΔ Β’ Πειραιά Δημήτρη Μαρκόπουλου στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας
Χθές 11/11/2022 επισκεφθηκε το Το ΠΦΥ (Κεντρο Υγειας) Σαλαμίνας ο βουλευτής ΝΔ Β’ Πειραιά Δημήτρης Μαρκόπουλος. Εγινε παρουσιαση του διοικητικου εργου και της νοσηλευτικης... Επίσκεψη του βουλευτή της ΝΔ Β’ Πειραιά Δημήτρη Μαρκόπουλου στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας

Χθές 11/11/2022 επισκεφθηκε το Το ΠΦΥ (Κεντρο Υγειας) Σαλαμίνας ο βουλευτής ΝΔ Β’ Πειραιά Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Εγινε παρουσιαση του διοικητικου εργου και της νοσηλευτικης υπηρεσιας καθως και συζητηση για ευρεση αμεσων λυσεων σε θεματα προσληψεων ,ειδικα ιατρικου προσωπικου καθως και αλλων μειζονων προβληματων.

Το 1ο ΚΥ Υγειας συνεχιζει να παρεχει υπηρεσιες 24 ωρες με ιατρους .Ομως η αναδιαρθρωση και ο στρατηγικος σχεδιασμος για να παρεχει υψηλη ποιοτητα παροχης υπηρεσιων υγειας προυποθετει οργανωτικη και συντονιστικη υποστηριξη απο τους αρμοδιους φορεις.

Το εργο που παραγεται στο ΚΥ Σαλαμινας ειναι πολυ μεγαλο οπως αποδεικνυεται απο τα στατιστικα στοιχεια του υπουργειου Υγειας(Bi forms).

Ενα δειγμα ειναι τα 16.459! επειγοντα περιστατικα που αντιμετωπιστηκαν απο τους συναδελφους το πρωτο 10μηνο του 2022 που αντιστοιχει στο 43.4% ! των δημοτων.

Το brain drain των ιατρων ειναι ορατο και σε αυτο η 2ΥΠΕ και ο βουλευτης κυριος Δημητρης Μαρκοπουλος χρειαζεται να παρεμβουν αμεσα ωστε να αναβαθμιστουν οι υπηρεσιες που επιτελουνται και επισης ο δημοτης να ενημερωνεται, να εχει προσβαση και να αισθανεται ικανοποιημενος.Απο στατιστικα στοιχεια το επιστημονικο προσωπικο φαινεται να λειτουργει αψογα και να σηκωνει ομως ενα μεγαλο φορτιο .

Ειμαι αισιοδοξη οτι θα ακουστουν οι εισηγησεις μας.

Με εκτιμηση
Η Προεδρος της Διοικουσας Επιτροπης
ΤοΠΦΥ Σαλαμινας
Θεοχαρούλα Κοντούλη
Νεφρολόγος

error: Content is protected !!