ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ  ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ  ΣΥΡΙΖΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣΒουλευτής Β’ Πειραιά – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ  ΣΥΡΙΖΑ «Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τη ΝΔ... ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ  ΣΥΡΙΖΑ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ
Βουλευτής Β’ Πειραιά – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΗΜ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ  ΣΥΡΙΖΑ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τη ΝΔ να με αποδοκιμάσει επειδή χαρακτήρισα «ανόητο» τον Φάμελλο.

Έναν πολιτικό που νυχθημερόν και χωρίς φραγμό υβρίζει τον πρωθυπουργό της χώρας Κυριάκο Μητσοτάκη και την παράταξή μας.

Καλώ λοιπόν με τη σειρά μου τον ΣΥΡΙΖΑ να αποδοκιμάσει το στέλεχος του επειδή προηγουμένως με είχε αποκαλέσει – προκαλώντας τη δίκαιη  αντίδραση μου- «λασπολόλογο». Είναι ανόητο να ζητούν δηλώσεις μετανοίας οι υβριστές μας. Εκείνοι που καθημερινά χυδαιολογούν και οδηγούν τη χώρα στον βούρκο της πολιτικής παρακμής.

Και φυσικά τέτοιες δηλώσεις «μετάνοιας» από τη δική μου πλευρά δεν θα υπάρξουν ΠΟΤΕ! Αν θεωρούν στην Κουμουνδούρου πως με τέτοιες αστείες ανακοινώσεις θα κάμψουν τη μαχητικότητά μας είναι βαθιά γελασμένοι».

ΥΓ: μιλάνε ποιοι; Αυτοί που επανέφεραν τον Παναγιώτη Κουρουμπλή που μας αποκαλούσε «δολοφόνους» στην κοινοβουλευτική τους ομάδα.

error: Content is protected !!