Ανακοίνωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ.-ΠΣ Σαλαμίνας για το από 23/11/22 δελτίο Τύπου του Δημάρχου κ. Γιώργου Παναγόπουλου Ανακοίνωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ.-ΠΣ Σαλαμίνας για το από 23/11/22 δελτίο Τύπου του Δημάρχου κ. Γιώργου Παναγόπουλου
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Σαλαμίνα, 26/11/2022 Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σαλαμίνας εκφράζει τη δυσαρέσκειά της απέναντι στονΔήμαρχο Σαλαμίνας για την απάντηση  που εξέδωσε στο δελτίο Τύπου τηςΒουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ... Ανακοίνωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ.-ΠΣ Σαλαμίνας για το από 23/11/22 δελτίο Τύπου του Δημάρχου κ. Γιώργου Παναγόπουλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σαλαμίνα, 26/11/2022

Η Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σαλαμίνας εκφράζει τη δυσαρέσκειά της απέναντι στον
Δήμαρχο Σαλαμίνας για την απάντηση  που εξέδωσε στο δελτίο Τύπου της
Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στη Β’ Πειραιά, σ. Νίνας Κασιμάτη, αναφορικά με το πολιτικό ζήτημα της συνεχιζόμενης υποβάθμισης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκδηλώσεις του Δήμου.
Αντί λοιπόν ο κ. Παναγόπουλος να απολογηθεί για τον αποκλεισμό της
Βουλευτού ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ από το «Εργαστήριο Συμμετοχικού Σχεδιασμού» για τις επιπτώσεις της ζεύξης Σαλαμίνας-Περάματος, με μια μακροσκελή και θρασεία ανακοίνωση συνέστησε σε όλους «να μη βλέπουμε φαντάσματα».
Ωστόσο, τηρώντας ένοχη σιωπή για άλλη μια φορά, απέφυγε να διαψεύσει
την καταγγελία του Τομέα Εσωτερικών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας  ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, σύμφωνα με την οποίαν επί δημαρχίας του λειτουργεί μονταζιέρα της ΝΔ στον Δήμο Σαλαμίνας, αφού στον περσινό εορτασμό της 25ης Μαρτίου, όπου η Νίνα Κασιμάτη κατέθεσε στεφάνι εκπροσωπώντας την Αξιωματική Αντιπολίτευση και όντας η μόνη Κοινοβουλευτικός που παρίστατο στην εκδήλωση, ως δια μαγείας «κόπηκε» στο μοντάζ του Επετειακού βίντεο του Δήμου Σαλαμίνας. 
Ένα ανάλογο και βαρύτερο θεσμικό παράπτωμα σημειώθηκε στα
«Σαλαμίνια 2022» παρουσία εκατοντάδων πολιτών, όπου ο Δήμαρχος έδωσε τον λόγο στον εαυτό του, στους εκπροσώπους ενός Υπουργού της Κυβέρνησης (ΝΔ), του Προέδρου της Βουλής (ΝΔ) και της COSCO (!!!), αλλά αρνήθηκε τον λόγο στην εκπρόσωπο του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης (ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ) κατά παράβαση της πολιτειακής τάξης, όπως άλλωστε αποτυπώνεται στο πρωτόκολλο του Υπουργείου Εσωτερικών.

Συνεπώς, καλούμε τον κ. Δήμαρχο να αποσύρει την απαράδεκτη
ανακοίνωσή του, να επανορθώσει εμπράκτως παρέχοντας αρμόδια ενημέρωση για το περιεχόμενο της διημερίδας περί ζεύξης και στο εξής να συμμορφώνεται με τη θεσμική τάξη σεβόμενος τη δημοκρατική βούληση των πολιτών της Σαλαμίνας και της Β’ Πειραιά, καθώς από τη θέση του οφείλει να μη θέτει τον Δήμο στην υπηρεσία μικροκομματικών σκοπιμοτήτων εις βάρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

error: Content is protected !!