Σπύρος-Ρίτσαρντ Χαγκαμπιμάνα: Όχημα της ζωής μου η προσφορά. Σπύρος-Ρίτσαρντ Χαγκαμπιμάνα: Όχημα της ζωής μου η προσφορά.
Μόνο ο Θεός βασιλεύει. Αυτή είναι η ακριβής μετάφραση του επίθετου του Σπύρου-Ρίτσαρντ Χαγκαμπιμάνα. Ο ίδιος, απόφοιτος της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, Υποδιευθυντής της Υπηρεσίας... Σπύρος-Ρίτσαρντ Χαγκαμπιμάνα: Όχημα της ζωής μου η προσφορά.

Μόνο ο Θεός βασιλεύει. Αυτή είναι η ακριβής μετάφραση του επίθετου του Σπύρου-Ρίτσαρντ Χαγκαμπιμάνα. Ο ίδιος, απόφοιτος της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, Υποδιευθυντής της Υπηρεσίας Υποδοχής και ταυτοποίησης καθώς και μέλος της Πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και πάνω από όλα πιο Έλληνας από πολλούς από εμάς κάθισε στον καναπέ του SALAMINA TV και μίλησε με τον Νίκο Γιαννόπουλο για την, σχεδόν σαν κινηματογραφική ταινία, ζωή του σε μια συνέντευξη που συζητήθηκε και θα συζητηθεί. Ο Σπύρος, όπως μας ζήτησε να τον αποκαλούμε, θα είναι, έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα, υποψήφιος Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία στη Β’ Πειραιά. Ο ίδιος διαλέγει αυτόν τον δρόμο για την έμφυτη ανάγκη προσφοράς που έχει προς το κοινωνικό σύνολο.

Δείτε την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο:

error: Content is protected !!