ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ
Το Σάββατο 1η  Δεκεμβρίου το απόγευμα δύο από τους πλέον ενεργούς και ενεργέστερος Συλλόγους με έδρα τους την Σαλαμίνα, ο Διεθνής Οργανισμός «Το Καφενείο... ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΔΥΟ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ

Το Σάββατο 1η  Δεκεμβρίου το απόγευμα δύο από τους πλέον ενεργούς και ενεργέστερος Συλλόγους με έδρα τους την Σαλαμίνα, ο Διεθνής Οργανισμός «Το Καφενείο των Ιδεών» και το Πολιτιστικό Κύτταρο Σαλαμίνας-Σύλλογος Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη, βραβεύθηκαν από την Περιφέρεια Αθηνών για την εθελοντική πολιτιστική δράση τους, εντός και εκτός Ελλάδος.

Η βράβευση έγινε στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντισμού, σε μεγαλειώδη τελετή, στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την οποία οργάνωσε, -όπως προαναφέραμε-, η Περιφέρεια Αττικής ( ειδικότερα η εντεταλμένη σύμβουλος εθελοντισμού Ευγενία Μπαρμπαγιάννη)και απένειμε τα εύσημα σε Συλλόγους, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον χώρο της, ποιούντες πολιτιστικό, κοινωνικό και εθελοντικό έργο. Ο δε περιφερειάρχης Αττικής κ. Γιώργος Πατούλης, στον χαιρετισμό του, εξήρε την προσφορά του συνόλου των βραβευθέντων, οι οποίοι μάχονται για να διατηρήσουν και να μεταλαμπαδεύσουν τον πολιτισμό και την φιλανθρωπία στην χώρα μας.

Ένα πολυπληθές κοινό παρευρέθηκε, ευχαριστήθηκε και χειροκρότησε θερμά τα δρώμενα, τους βραβευθέντες και τους οργανωτές.

Ήταν πράγματι μία γιορτή χαράς, με τοπικά χορευτικά συγκροτήματα, τα οποία συντηρούν την ελληνική χορευτική παράδοση, συγκροτήματα σύγχρονου χορού, συλλόγους Εικαστικών Τεχνών, Σωματικής Αγωγής, Θεάτρου, Πολιτισμού, τα οποία προσφέρουν αφιλοκερδώς και χάριν του κοινωνικού συνόλου στην ανάπτυξη και πορεία της σύγχρονης κοινωνίας, σύμφωνα με τις ανάγκες της για εξέλιξη.

Οι δύο Σύλλογοι από την Σαλαμίνα, οι οποίοι τιμήθηκαν, έχουν και οι δύο ένα ιστορικό υπόβαθρο πολιτιστικών δράσεων και μίας ευρύτερης κοινωνικής προσφοράς. Τα δε βραβεία κωλυομένου του Προέδρου τού Οργανισμού «Το Καφενείο των Ιδεών» Ντίνου Κουμπάτη, παρέλαβε ομού, ο Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος τού Πολιτιστικού Κυττάρου Σαλαμίνας Νίκος Γιαννόπουλος.

Λ. Ν-η

error: Content is protected !!