ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ. ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.
ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΠΡΕΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Χθες Κυριακή 18/12 ο Δήμαρχος Σαλαμίνας έκανε τον απολογισμό των... ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΩΝ Η ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ

ΑΠΡΕΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Χθες Κυριακή 18/12 ο Δήμαρχος Σαλαμίνας έκανε τον απολογισμό των πεπραγμένων της Δημοτικής αρχής.

Κρίνοντας την ομιλία του θα επικεντρωθώ σε δύο σημεία. Στην προσέλευση του κόσμου και στην ομιλία του.

Η προσέλευση του κόσμου σε μία συγκέντρωση και έχω κάνει πάρα πολλές, προσδιορίζει την επιτυχία της συγκέντρωσης. Δυστυχώς για τον κ. Παναγόπουλο, ο κόσμος ο οποίος ήρθε στην αίθουσα Δημήτρη Μπόγρη, δεν ανταποκρίνεται στην τεράστια κινητοποίηση που είχε γίνει από πλευράς Δημοτικής αρχής, για να μπορέσει να έχει το πλεονέκτημα έναντι της μεγαλειώδους συγκέντρωσης της κας Μπόγρη στο LEO , όπου ως γνωστό ο κόσμος δεν μπορούσε να ανέβει στο Leo και επέστρεφε πίσω.

Όσον αφορά την ομιλία του απέφυγε να δώσει απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα που του έχουν τεθεί και τα οποία έχω κάνει σε προηγούμενη ανάρτησή μου.

Προσπάθησε να αποποιηθεί τις ευθύνες του από την φωτιά στο αντλιοστάσιο της αποχέτευσης που είχε σαν αποτέλεσμα να γεμίσει λύματα το κέντρο του νησιού, αλλά «προτού αλέκτωρ λαλήσει» δημοσιοποιήθηκε έγγραφο «φωτιά» που τον διαψεύδει και τον «καίει» (φωτό)

ΑΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ!!!!

Ο κ. Παναγόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για την συνεργασία του και τα έργα που γίνονται στη Σαλαμίνα , ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ όμως την κα Μπόγρη Αντιπεριφερειάρχη , η οποία είναι αρμόδια και υπεύθυνη για αυτά τα έργα, τα οποία με δική της προσπάθεια χρηματοδοτήθηκαν !!! Αυτό καταγράφεται σε μία σειρά άλλων ανεξήγητων εκφράσεων και γεγονότων του κ. Παναγόπουλου που έχει την επωνυμία «ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ»

Δεν ξέφυγε φυσικά από τον κακό εαυτό του και την απρεπή πολιτικά συμπεριφορά του.

Μίλησε για μια ακόμη φορά για πολιτικά φαντάσματα του παρελθόντος. Το έλεγε και στην προηγούμενη προεκλογική περίοδο ονομάζοντας όλους τους παλαιούς πολιτικούς απατεώνες.

Η διαφορά είναι ότι προεκλογικά πριν τέσσερα χρόνια τους έλεγε όλους πολιτικούς απατεώνες ,…… μετεκλογικά με τις συμπράξεις που έκανε έγιναν λιγότεροι και σήμερα……. με τις διάφορες στηρίξεις που επίσης επεδίωξε και είχε έμειναν ελάχιστοι!!!!!. Είναι αυτοί που συνεχίζουν και έχουν διαφορετική άποψη από τον κ. Παναγόπουλο .

ΧΥΔΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ!!

Φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει μεταξύ των άλλων και όλους τους Δημοτικούς Συμβούλους ……….πλήν εκείνων «ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ του Δήμου αλλά είναι ΑΜΕΛΗΤΕΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ και ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ!!!!» όσοι δηλαδή εξακολουθούν και κάνουν αντιπολίτευση!!!!!.

Με παρόμοια συνεχιζόμενη απρεπή συμπεριφορά εκ μέρους του Δημάρχου , το σίγουρο είναι ότι στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, οι ποσότητες των πολιτών που θα στηρίξουν αυτή την Δημοτική αρχή θα είναι ΑΜΕΛΗΤΕΕΣ .

Το έδειξε εξ άλλου η προσέλευση του κόσμου χθες….

Μάνος Δερτούζος

Δημοτικός Σύμβουλος

error: Content is protected !!