Νικόλαος Σούτας : Η πρόταση της Ελληνικής Λύσης για επιβολή ανώτατου ορίου (πλαφόν) στη λιανική τιμή του ρεύματος, είναι η μόνη λύση. Νικόλαος Σούτας : Η πρόταση της Ελληνικής Λύσης για επιβολή ανώτατου ορίου (πλαφόν) στη λιανική τιμή του ρεύματος, είναι η μόνη λύση.
Η κυβέρνηση συνεχίζει να επιδοτεί την αισχροκέρδεια Η Ελλάδα συνεχίζει να καταγράφει την υψηλότερη τιμή χονδρικής στο ηλεκτρικό ρεύμα σε όλη την Ευρώπη. Την... Νικόλαος Σούτας : Η πρόταση της Ελληνικής Λύσης για επιβολή ανώτατου ορίου (πλαφόν) στη λιανική τιμή του ρεύματος, είναι η μόνη λύση.

Η κυβέρνηση συνεχίζει να επιδοτεί την αισχροκέρδεια

Η Ελλάδα συνεχίζει να καταγράφει την υψηλότερη τιμή χονδρικής στο ηλεκτρικό ρεύμα σε όλη την Ευρώπη. Την ίδια στιγμή η Ν.Δ. «πανηγυρίζει» για τις επιδοτήσεις ύψους αρκετών δις που δίνει στους λογαριασμούς λιανικής, αφήνοντας τα κέρδη του «καρτέλ» ενέργειας αλώβητα.

Μία χώρα που προαναγγέλλει δανεισμό ύψους 7 δις για το 2023 πριν ακόμα καλά – καλά αλλάξει το έτος, δεν δικαιούται να παίζει με το δημόσιο χρήμα και με το υστέρημά των Ελλήνων πολιτών.

Η ΝΔ εκμεταλλευόμενη το «χαλί» που της έστρωσαν το ΠΑΣΟΚ και ο ΣυΡιζΑ, εξακολουθεί να επιδοτεί την αισχροκέρδεια των ολιγαρχών.

Η πρόταση της Ελληνικής Λύσης για επιβολή ανώτατου ορίου (πλαφόν) στη λιανική τιμή του ρεύματος, είναι η μόνη λύση.

error: Content is protected !!