Νέα χρονιά, νέοι στόχοι και όνειρα! Ευτυχισμένο το 2023! Νέα χρονιά, νέοι στόχοι και όνειρα! Ευτυχισμένο το 2023!
Κάθε φορά που ένας χρόνος φτάνει στο τέλος του, όλοι κάνουμε ένα αυθόρμητο απολογισμό των στόχων που θέσαμε και των όσων καταφέραμε. Έτσι και... Νέα χρονιά, νέοι στόχοι και όνειρα! Ευτυχισμένο το 2023!

Κάθε φορά που ένας χρόνος φτάνει στο τέλος του, όλοι κάνουμε ένα αυθόρμητο απολογισμό των στόχων που θέσαμε και των όσων καταφέραμε. Έτσι και για μένα, το 2022 είναι ένας χρόνος ορόσημο, που με οδήγησε στην απόφαση να είμαι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος για την πόλη μου, τον Κορυδαλλό μας.

Η χρονιά αυτή χαρακτηρίστηκε από αρκετές δυσκολίες για τους συμπολίτες μου κι εμένα, τόσο οικονομικές όσο και κοινωνικές, από απροσδόκητα γεγονότα όπως οι πυρκαγιές του καλοκαιριού, από λύπες και χαρές μέσα στον αγώνα για την καθημερινότητα.

Αυτές οι καταστάσεις σε συνδυασμό με τις λανθασμένες επιλογές της τρέχουσας διοίκησης με ώθησαν να μπω ξανά επίσημα στον πολιτικό αγώνα του Κορυδαλλού για ένα καλύτερο αύριο. Το 2023 κρύβει ένα μεγάλο όραμα για μένα, την ενεργοποίηση των συνδημοτών μου για τα ζητήματα της πόλης τους, τη συμμετοχή τους στους αγώνες και τις διεκδικήσεις για τη βελτίωση της ζωής στον Κορυδαλλό, την ενδυνάμωση της φωνής του εργαζόμενου, του οικογενειάρχη, του συνταξιούχου ώστε τα προβλήματα τους και οι αγωνίες τους να έχουν σημασία και να επιλύονται. Η εκλογή μου στη θέση του Δημάρχου, πρώτα ο Θεός, θα προέλθει από εσάς, για εσάς.

Σας εύχομαι από τα βάθη τής καρδιάς μου το 2023 να είναι πλουσιότατο σε χαρές και πτωχότατο σε δυσκολίες και λύπες. Αγάπη, πίστη και ελπίδα! Δοκιμασμένη συνταγή!

error: Content is protected !!