Ο Τρ. Αλεξιάδης για το κυβερνητικό αφήγημα: Εκτός συνόρων φταίει ο καπιταλισμός και ο Πούτιν, εντός συνόρων φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ Ο Τρ. Αλεξιάδης για το κυβερνητικό αφήγημα: Εκτός συνόρων φταίει ο καπιταλισμός και ο Πούτιν, εντός συνόρων φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ
5 Ιανουαρίου 2023 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ο Τρ. Αλεξιάδης για το κυβερνητικό αφήγημα: Εκτός συνόρων φταίει ο καπιταλισμός και ο Πούτιν, εντός συνόρων φταίει ο... Ο Τρ. Αλεξιάδης για το κυβερνητικό αφήγημα: Εκτός συνόρων φταίει ο καπιταλισμός και ο Πούτιν, εντός συνόρων φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ

5 Ιανουαρίου 2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Τρ. Αλεξιάδης για το κυβερνητικό αφήγημα: Εκτός συνόρων φταίει ο καπιταλισμός και ο Πούτιν, εντός συνόρων φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ

Για την αγανάκτηση των πολιτών που ενώ δεν μπορούν να ικανοποιήσουν τις βασικές ανάγκες για τη διαβίωση τους, βλέπουν συγκεκριμένη μερίδα πολιτικών να εμπλέκονται σε οικονομικά σκάνδαλα μίλησε σε συνέντευξή του σε πρωινή εκπομπή του OPEN ο βουλευτής Β’ Πειραιά και αν. Τομεάρχης Οικονομικών ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Τρύφων Αλεξιάδης.

«Παραμένει μέλος τους κόμματος της ΝΔ ο κ. Χειμάρας;» απεύθυνε το ερώτημα και τόνισε πως «η ευθύνη βαραίνει τη ΝΔ με το να τον κρατάει στις τάξεις της και να αφήνει ανοιχτό το θέμα αν θα είναι εκ νέου υποψήφιος βουλευτής».

Πολλά τα στελέχη της ΝΔ που εμπλέκονται σε ανήθικα αλισβερίσια με το δημόσιο χρήμα και προκαλεί θυμηδία η άρνηση του παριστάμενου βουλευτή της ΝΔ κ. Μπ. Παπαδημητρίου να εκφέρει γνώμη για το θέμα νέας υποψηφιότητας των εμπλεκομένων και να προτιμήσει να οχυρωθεί πίσω από τη γραμμή «ό,τι πει το κόμμα». Όταν οι κλασικοί εκπρόσωποι του νεοφιλελευθερισμού χρησιμοποιούν εκφράσεις που θυμίζουν δημοκρατικό συγκεντρωτισμό, φαίνονται μάταιες οι προσπάθειες συγκάλυψης του κυβερνητικού κατήφορου.

«Υπάρχει μεγάλη απόσταση μεταξύ όσων επικαλείται η κυβέρνηση και όσων συμβαίνουν στην κοινωνία. Σε βασικούς τομείς επιχειρηματικής δραστηριότητας, όπως φάρμακα, ενέργεια, τράπεζες αντί να πάρει μέτρα και να προστατεύσει την κοινωνία, παίρνει μέτρα και προστατεύει συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα, όπως έχουμε επανειλημμένα καταγγείλει. Πρόσφατο παράδειγμα η απάντηση της ΡΑΕ προς το Υπουργείο, την οποία ζητάμε ώστε να αποκαλυφτούν με στοιχεία τα υπερκέρδη των παρόχων ενέργειας, με την κυβέρνηση να αρνείται και να συγκαλύπτει συμφέροντα».

Το κυβερνητικό αφήγημα είναι συγκεκριμένο τόνισε ο Τρ. Αλεξιάδης «έξω από τα σύνορα φταίει ο καπιταλισμός και ο Πούτιν, μέσα από τα σύνορα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ. Μακάρι να πάνε με αυτό το αφήγημα στις εκλογές και με υποψηφίους όπως Πάτσης, Χειμάρας και λοιποί…»

Δείτε το video:

error: Content is protected !!