Δημήτρης Κατσικάρης : Εκλογές 2023 -Μένω στην Αυτοδιοίκηση Δημήτρης Κατσικάρης : Εκλογές 2023 -Μένω στην Αυτοδιοίκηση
Δήλωση Δημήτρη Κατσικάρη στα κοινωνικά δίκτυα «Βρισκόμαστε ήδη στην αρχή μιας δύσκολης εκλογικής χρονιάς, με αλλεπάλληλες διπλές αναμετρήσεις, από τις οποίες θα προκύψει νέα... Δημήτρης Κατσικάρης : Εκλογές 2023 -Μένω στην Αυτοδιοίκηση

Δήλωση Δημήτρη Κατσικάρη στα κοινωνικά δίκτυα

«Βρισκόμαστε ήδη στην αρχή μιας δύσκολης εκλογικής χρονιάς, με αλλεπάλληλες διπλές αναμετρήσεις, από τις οποίες θα προκύψει νέα κυβέρνηση αλλά και νέες διοικήσεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που εδώ και 12 χρόνια υπηρετώ ως Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Πειραιά και Περιφερειακός σύμβουλος Πειραιά σήμερα. Στο νέο πολιτικό τοπίο που διαμορφώνεται, δέχθηκα άκρως τιμητικές προτάσεις για την συμμετοχή μου στις επικείμενες Βουλευτικές εκλογές, τόσο στην Α΄ όσο και στη Β΄ Πειραιά. Τιμώντας την ψήφο και την εμπιστοσύνη των πολιτών του Πειραιά που με εξέλεξαν στην Περιφέρεια Αττικής με τον συνδυασμό «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» και τον Γιάννη Σγουρό, θεωρώ ότι πρέπει να συνεχίσω στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αγωνιζόμενος με όλες μου τις δυνάμεις για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων των Πειραιωτών, όπως άλλωστε έκανα όλα αυτά τα χρόνια, όταν άλλοι επέλεξαν να αποστατήσουν από την Παράταξή μας, στηρίζοντας τον κ. Πατούλη, μετακομίζοντας παράλληλα στην κεντρική πολιτική σκηνή.

Παραμένω πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα, στηρίζοντας ενεργά την απαίτηση και την αγωνία των πολιτών και των γενιών που έρχονται για τη δημιουργία ενός προοδευτικού σύγχρονου κράτους Πρόνοιας, μιας Κοινωνίας Αλληλεγγύης με δικαιοσύνη, ευαισθησία και ανθρωπιά».

error: Content is protected !!