Νικόλαος Σούτας : Στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας Νικόλαος Σούτας : Στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας
Ο Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων με την Ελληνική Λύση Νικόλαος Σούτας και πολιτευτής στη Β’ Πειραιά με τον Κυριάκο Βελόπουλο, επισκέφθηκε στη Σαλαμίνα το... Νικόλαος Σούτας : Στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης Σαλαμίνας

Ο Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων με την Ελληνική Λύση Νικόλαος Σούτας και πολιτευτής στη Β’ Πειραιά με τον Κυριάκο Βελόπουλο, επισκέφθηκε στη Σαλαμίνα το Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης – Δομή σίτισης και στήριξης “Στάση Ζωής”.

Προσφέροντας πουλερικά για να δοθούν σε οικογένειες που το έχουν μεγάλη ανάγκη σε μία άνευ προηγουμένου οικονομική και ενεργειακή κρίση, βοηθώντας έτσι και αυτός από την πλευρά του.

Έννοιες και διαχρονικές αξίες όπως Εθελοντισμός, Αλληλοσεβασμός, Ανιδιοτελής Προσφορά μετουσιώνονται σε πράξη και βρίσκουν στέγη στο Νησί της Σαλαμίνας στο κοινωνικό ιατρείο αλληλεγγύης, όπου αυτό που κάνει το κάνει με μεγάλη αγάπη και σεβασμό στο συνάνθρωπο.

peiraiotika.gr

error: Content is protected !!