Κυκλοφορεί αύριο η τελευταία μηνιαία “ΦΩΝΗ” Κυκλοφορεί αύριο η τελευταία μηνιαία “ΦΩΝΗ”
Με λίγο λιγότερες σελίδες αλλά πιο συχνά κοντά σας θα είναι από τώρα και στο εξής “Η Φωνή της Σαλαμίνας” σηματοδοτώντας την έναρξη της... Κυκλοφορεί αύριο η τελευταία μηνιαία “ΦΩΝΗ”

Με λίγο λιγότερες σελίδες αλλά πιο συχνά κοντά σας θα είναι από τώρα και στο εξής “Η Φωνή της Σαλαμίνας” σηματοδοτώντας την έναρξη της δεκαπενθήμερης πλέον παρουσίας ώστε να είναι πιο κοντά στον αναγνώστη και στις επιχειρήσεις του νησιού.

Κάνουμε το μεγάλο βήμα για να έχει Σαλαμίνα μας τη δική της δεκαπενθήμερη εφημερίδα.

Δυστυχώς τη χαρά μας αυτή μετριάζει το τραγικό συμβάν στα Τέμπη με τις διαχρονικές ευθύνες. Ευθύνες που πρέπει όλοι μας να αναλογιστούμε και να πράξουμε ανάλογα και όχι να εξαντλήσουμε τη λύπη και την οργή μας στα κοινωνικά δίκτυα και σε στείρες, χωρίς ουσία, αντιπαραθέσεις σε αυτά, αλλά να πιέσουμε τους εκπροσώπους που θα στείλουμε στο κοινοβούλιο για ουσιαστικό διάλογο για το μέλλον της πατρίδας μας.

Ο ίδιος διάλογος πρέπει να γίνει και στα τοπικά δρώμενα για τη Σαλαμίνα μας. Είδαμε που μας οδήγησαν και συνεχίζουν να οδηγούν οι τακτικές της νυν Δημοτικής Αρχής, που ενώ αρέσκεται σε ύβρεις (πάντα πολιτικές για να μην παρεξηγηθούμε) και προσπάθειες απαξίωσης κάθε διαφορετικής άποψης, οδηγεί το τόπο στη πόλωση και με μισές αλήθειες, που λίγο απέχουν από fake news, επιδείχνει ταυτόχρονα αδιαφορία για τα σοβαρά προβλήματα.

Νωπό ακόμη στη μνήμη μας παραμένει το γεγονός της καταστροφής του αντλιοστασίου, που ενώ ο δήμαρχος προσπαθούσε να μας πείσει ότι δεν μπορούσε να προβλεφθεί, γεγονός είναι ότι είχε προειδοποιηθεί από την ίδια του την τεχνική υπηρεσία και δεν έκανε τίποτα, με αποτέλεσμα τα λύματα να κυλάνε στους δρόμους. Μάλλον θα είχε πει και εκείνος “πάμε και όπου βγεί”..

Editorial της έντυπης έκδοσης

Υ.Γ Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πάνω και πριν από όλους τους συντάκτες της ΦΩΝΗΣ που έκαναν εφικτή αυτή τη καινούργια προσπάθεια

error: Content is protected !!