Τα λύματα (που δεν υπάρχουν;)  και η Εθνική επέτειος. Τα λύματα (που δεν υπάρχουν;)  και η Εθνική επέτειος.
Ενώ από χθες ως και αργά το βράδυ, όπως και σήμερα το πρωί, τα συνεργεία του Δήμου δούλευαν πυρετωδώς για να είναι όλα έτοιμα... Τα λύματα (που δεν υπάρχουν;)  και η Εθνική επέτειος.

Ενώ από χθες ως και αργά το βράδυ, όπως και σήμερα το πρωί, τα συνεργεία του Δήμου δούλευαν πυρετωδώς για να είναι όλα έτοιμα για τον εορτασμό της Εθνικής επετείου( όπως πάντα με αυτή τη δημοτική αρχή τη τελευταία ώρα), τα λύματα, τα οποία σύμφωνα με τον δήμαρχο δεν υπάρχουν και όσοι γράφουν για αυτά είναι, τουλάχιστον, από εμμονικοί και κακοπροαίρετοι ως πληρωμένα παπαγαλάκια σε διατεταγμένη υπηρεσία για να κατακρίνουν τη δημοτική αρχή των αρίστων ( κατά τους ίδιους και μόνο για αυτούς) , ή των ασταμάτητων πολιτικών μπουρδολόγων κατά την γενική ομολογία, έκαναν την εμφανισή τους από χθες το βράδυ και μάλιστα απέναντι από τον χώρο των επισήμων επί της Γ. Λουκά.

Πέμπτη βράδυ 23/3/2023
Παρασκευή μεσημέρι 24/3

Καθώς δε τα αυτοκίνητα και οι πεζοί που κατεβαίνουν από τη συγκεκριμένη οδό προς την παραλία είναι αναγκασμένοι να περάσουν πατώντας τα, μεταφέρονται οσμίζοντα μέχρι και τον χώρο της αυριανής παρέλασης.

Παρασκευή βράδυ 24/3/ (20.48)

Αλήθεια θα προλάβετε αύριο να τρέξετε να καθαρίσετε κάπως τον δρόμο μπας και γλυτώσετε από τα μάτια και την όσφρηση των κατοίκων που θα κατέβουν από τη συγκεκριμένη οδό προς την παρέλαση; ή θα τον αφήσετε και θα προσπαθήσετε να πείτε και για αυτούς τα “δικά” σας, που πλέον είτε ειρωνική συγκατάβαση προκαλούν κατ’ ελάχιστο ή τον γέλωτα

Νικόλας ο Ψαράς

και για την αντιγραφή

Νίκος Γιαννόπουλος

error: Content is protected !!